VALENTIJNSACTIE : BIJNA UITVERKOCHT!

Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon GRATIS

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Wij hebben Vacatures en verkopen ook Tandenbleeksets, Bleekstrips, Tandpasta en mondwater in onze webshop

 

VALENTIJNSACTIE

Tanden bleken 10,- per sessie

BIJNA VOLGEBOEKT !

N

Witte tanden in 1 bezoek

N

Geen resultaat geld terug

N

10.000+ positieve recensies

N

15 vestigingen door NL

N

Bleeksets en bleekstrips

LAATSTE KANS!

N

Natuurlijke producten

N

100% veilig en pijnloos

N

Wij bestaan al 8 jaar

N

Betaal over 30 dagen

N

Of zelfs in 3 termijnen

Zelf tanden bleken

Zelf tanden bleken is dat een goed idee? Dit is wat je van tevoren moet weten. Overweeg je zelf tanden bleken? Misschien wil je al langer wittere tanden, maar heb je de stap nog niet durven zetten. Of je merkt dat je tanden wat minder wit zijn dan voorheen en het is tijd om hier iets aan te doen. Wat je reden ook is, je bent toe aan een stralend(er) gebit.

Wij als Witgebit raden geen enkele tandenbleekset aan, omdat deze niet tot nauwelijks werken. Wanneer je wittere tanden wenst, maak dan een afspraak bij Witgebit. Je bent dan verzekerd van een stralend witte glimlach.

Hoe gaat tanden bleken?

Wanneer je toch zal kiezen voor een tandenbleekset, kom je al snel bedrogen uit en ben je vaak vele euro’s verder. Ben er wel goed van bewust dat je maar 1 gebit hebt en je hier zuinig mee om moet gaan. Wanneer je je tanden wilt bleken, laat dit dan altijd door een professional doen, namelijk door Witgebit.

Wij hebben vestigingen door het hele land en hebben gegarandeerd resultaat. Dit kun je ook terug zien op onze website, facebook en instagram pagina. Bij ons kun je tijdens de behandeling een film kijken op Netflix en wordt al het werk voor je gedaan. Wij helpen je naar een mooi wit stralend gebit, voor een betaalbare prijs!

Wat is de beste tandenbleekset?

Veel van deze sets bevatten een bitje dat je vult met gel en vervolgens gedurende twintig tot dertig minuten in je mond houdt. Je kunt uiteraard nooit verwachten, dat je met een tandenbleekset thuis hetzelfde resultaat zult behalen als in een professionele salon, ze zijn er immers niet voor niets. Het is bewezen dat een tandenbleekset niet werkt. Bespaar jezelf daarom een hoop geld en boek direct je afspraak bij Witgebit.

Hoe moet je je gebit verzorgen voor het beste resultaat?

Wil je het witter maken van je tanden extra stimuleren? Let dan op wat je eet en drinkt. Suiker, koffie en thee zorgen voor meer aanslag op je tanden terwijl bepaalde groenten deze juiste helpen verwijderen. Dit heeft effect bij het zelf tanden bleken.

 

Zelf tanden bleken

Zelf tanden bleken is dat een goed idee? Dit is wat je van tevoren moet weten. Overweeg je zelf tanden bleken?

Misschien wil je al langer wittere tanden, maar heb je de stap nog niet durven zetten. Of je merkt dat je tanden wat minder wit zijn dan voorheen en het is tijd om hier iets aan te doen.

Wat je reden ook is, je bent toe aan een stralend(er) gebit. Wij als Witgebit raden geen enkele tandenbleekset aan, omdat deze niet tot nauwelijks werken.

Wanneer je wittere tanden wenst, maak dan een afspraak bij Witgebit. Je bent dan verzekerd van een stralend witte glimlach.

Hoe gaat tanden bleken?

Wanneer je toch zal kiezen voor een tandenbleekset, kom je al snel bedrogen uit en ben je vaak vele euro’s verder. Ben er wel goed van bewust dat je maar 1 gebit hebt en je hier zuinig mee om moet gaan.

Wanneer je je tanden wilt bleken, laat dit dan altijd door een professional doen, namelijk door Witgebit.

Wij hebben vestigingen door het hele land en hebben gegarandeerd resultaat. Dit kun je ook terug zien op onze website, facebook en instagram pagina.

Bij ons kun je tijdens de behandeling een film kijken op Netflix en wordt al het werk voor je gedaan.

Wij helpen je naar een mooi wit stralend gebit, voor een betaalbare prijs!

Wat is de beste tandenbleekset?

Veel van deze sets bevatten een bitje dat je vult met gel en vervolgens gedurende twintig tot dertig minuten in je mond houdt.

Je kunt uiteraard nooit verwachten, dat je met een tandenbleekset thuis hetzelfde resultaat zult behalen als in een professionele salon, ze zijn er immers niet voor niets.

Het is bewezen dat een tandenbleekset niet werkt. Bespaar jezelf daarom een hoop geld en boek direct je afspraak bij Witgebit.

Hoe moet je je gebit verzorgen voor het beste resultaat?

Wil je het witter maken van je tanden extra stimuleren? Let dan op wat je eet en drinkt. Suiker, koffie en thee zorgen voor meer aanslag op je tanden terwijl bepaalde groenten deze juiste helpen verwijderen. Dit heeft effect bij het zelf tanden bleken.

Zelf tanden bleken