BLACKFRIDAY : 70% KORTING

Tanden bleken slechts 6,- per sessie !

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Tanden bleken nu slechts 6,- per sessie

 

Hier kan je niet meer over nadenken, bijna alle plekken zijn al weg!

 

Nu slechts 6,- per sessie

Het hoogste voordeel ooit

Je hebt absoluut geen tijd meer om te wachten

Zeer waarschijnlijk is alles morgen al uitverkocht!

Het is compleet gekkenhuis! Bijna alle plekken tot kerst zijn al weg! Hier kan je niet meer over nadenken!

Witte vlekken op tanden

Veel mensen hebben er last van, witte vlekken op de tanden.

Wat is het precies?

Hoe wordt het veroorzaakt en vooral wat kan ik er tegen doen, zijn veelgestelde vragen die wij voor je hebben uitgezocht.

Witte vlekjes op tanden

Wat zijn de oorzaken van de witte vlekjes op de tanden?

Witte vlekken op de tanden kunnen verschillende oorzaken hebben;
– Trauma in het verleden op de tanden
– Genetische afwijking
– Te veel fluoride in je jeugd
– Verstoring van glazuurvorming
– Medicijngebruik die invloed hebben op je glazuur
– Witte vlekken op tanden na beugel

Wellicht ben je als kind gevallen, wat een witte vlek op je tanden heeft veroorzaakt of heb je Astma doorgemaakt als kind. Zo zijn er dus nog veel redenen te benoemen hoe je aan de witte vlekken komt. Belangrijker is natuurlijk, wat is het en hoe kom ik er vanaf?

Wat is een witte vlek op tand?

Een witte vlek op je tand is een doffe plek op je tand. Dit doffe plekje is poreus geworden door bovengenoemde oorzaken. Je ziet deze plekjes vaak op je voortanden of hoektanden. De plek wordt meer zichtbaar als je erop blaast of na het sporten, door uitdroging van de tand. Bij je jaarlijkse controle zal daarom de tandarts ook altijd even blazen op je tanden met zijn speciale instrument, om de staat van het poreuse plekje te controleren.

Wanneer plekjes meer zichtbaar worden, komt dit door de natuurlijke slijtage van het gebit. Wanneer er slijtage is aan de tanden, dan zullen deze plekjes meer oplichten. Ook bij het nuttigen van meer kleurstoffen, zoals koffie thee of rode wijn, dan kunnen de vlekjes verergeren.

Witte vlekken na beugel verwijderen?
Dit is simpel te verklaren. Ten tijden van de beugel, heb je niet onder de slotjes kunnen poetsen en je glazuur dus niet kunnen verzorgen. Het heeft ongeveer een maand de tijd nodig om het glazuur te herstellen. Wanneer het glazuur herstelt is, zul je zien dat de witte vlek is verdwenen.

 

Hoe kom ik er vanaf?

Een witte vlek op je tand en je wilt er vanaf?
Er zijn een aantal tandartsen die hier een speciale behandeling voor aanbieden. De zogenaamde Icon behandeling.

Wat is een icon behandeling?
Een icon behandeling is het herstellen van je glazuur, waardoor de witte vlekken zullen verdwijnen. Het resultaat is ongeveer na 2 tot 4 weken zichtbaar. Buiten dat dit een zeer kostbare bedoeling is, lig je ook nog is ongeveer 30 tot 240 minuten in de stoel, afhankelijk van de hoeveelheid witte vlekjes.

Wordt deze icon behandeling vergoed?
Vanuit de basisverzekering wordt deze behandeling niet vergoed. Ook zijn er maar weinig aanvullende verzekeringen die dit vergoeden.

Wat doet tanden bleken voor witte vlekjes?
Wanneer je witte vlekjes op je tanden hebt, kun je zeker je tanden bleken. Het effect is echter wel verschillend. Waar het voor de 1 een goed effect heeft, werkt het bij de ander niet. De klanten die wij hebben geholpen, had 85% goed resultaat en waren ze af van de witte vlekjes. Het kan tevens zijn dat de witte vlekjes tijdelijk verergeren na het tanden bleken. Schrik dan niet. Dit kan komen door de bleeklamp die op je tanden staat ten tijden van het tanden bleken. Deze vlekjes trekken tot uiterlijk binnen 48 uur weg en blijven weg.

Bespaar nu heel veel geld !

Zij kwamen ook Tanden bleken

Zij kwamen ook Tanden Bleken bij Witgebit!