LAATSTE DAG *

TANDEN BLEKEN 7,50 PER SESSIE

r

Normaal 20,- per sessie

Nu maar 7,50 per sessie

Vandaag 62,5% korting

Alles duurder? Wij goedkoper!

WAAROM WITGEBIT?

Witte tanden in 1 bezoek

Geen resultaat geld terug

10.000+ positieve recensies

Betaal pas over 30 dagen

HOOGSTE KORTING OOIT

Tanden bleken

77.000+ VOLGERS

tanden bleken utrecht

8 JAAR ERVARING

10.000+ POSITIEVE RECENSIES

500.000+ GINGEN JOU VOOR

15 VESTIGINGEN

Tanden bleken den haag

Deze actie is bijna voorbij ! Klik op boek nu en wacht dan even op de agenda. Dit kan iets langer duren door de enorme drukte. Het is gekkenhuis!

LAATSTE DAG *

62,5% korting ! Tanden bleken van 20,- voor 7,50 per sessie

Wit in 1 bezoek

Geldteruggarantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

De grootste en goedkoopste tandenbleker ter wereld

 

De absolute specialist in Tanden bleken

 

Witte tanden als schoonheidsideaal

Bij een verzorgd uiterlijk hoort een mooi wit gebit. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor hun tanden te laten bleken. Uit onderzoek blijkt dat mensen met wittere tanden eerder sympathiek worden gevonden dan mensen met gelere tanden. Het hebben van een gezond, wit gebit laat zien dat je goed voor jezelf zorgt. Hierdoor zullen mensen je eerder vertrouwen. Bovendien zijn witte tanden ook goed voor je eigen zelfvertrouwen. 

Witte tanden als schoonheidsideaal

Wittere tanden als schoonheidsideaal zijn heel normaal in onze westerse wereld. Al eeuwenlang maken mensen gebruik van allerlei middeltjes om hun tanden witter te maken. Dat gebeurde al in de Romeinse tijd. Veel van die bleekmiddelen waren echter niet goed voor het gebit. Waterstofperoxide, een veelgebruikt bleekmiddel, kan de tanden en het tandvlees zelfs beschadigen. Gelukkig kun je je nu tanden bleken op een veilige manier.

Stralende glimlach

Wil jij ook een aantrekkelijke glimlach? Laat je tanden dan veilig bleken door een specialist. Bij Witgebit wordt een non-peroxide bleekgel gebruikt in combinatie met een krachtige bleeklamp. Hierdoor kunnen je tanden vele tinten witter gemaakt worden, zonder risico op beschadiging van het tandglazuur. Deze methode is 100% veilig en geeft een prachtig wit resultaat. Verbeter je uitstraling met mooie, witte tanden voor een stralende smile.

Waarom vinden we witte tanden zo mooi?

Witte tanden zijn al jarenlang een felbegeerd schoonheidsideaal. Daarom wordt het bleken van tanden steeds populairder. Een mooi, wit gebit geeft je direct een verzorgde uitstraling. Daarnaast voel je jezelf ook een stuk zelfverzekerder met wittere tanden. Je durft onbevangen te lachen zonder je druk te maken om de kleur van je gebit. Hierdoor straal je ook meer zelfvertrouwen uit naar de mensen, die je ontmoet.

Een fantastische eerste indruk

Een eerste indruk van iemand wordt binnen een paar seconden gevormd. Daarom is een verzorgd uiterlijk erg waardevol, zeker bij belangrijke afspraken met mensen die je voor het eerst ontmoet. Een eerste indruk kun je namelijk niet meer overdoen. Voel je je onzeker over verkleuringen op je tanden? Laat ze dan witter maken tijdens een bleekbehandeling. Dat komt je zelfvertrouwen én de eerste indruk die je maakt, zeker ten goede.

Witte tanden als schoonheidsideaal

Westers schoonheidsideaal

Tanden bleken kwam in de tijd van de Romeinen al voor. Het is dus echt een westers schoonheidsideaal. Ook nu staan wittere tanden bij veel mensen op hun verlanglijstje. Gelukkig is het bleken van tanden tegenwoordig voor iedereen mogelijk. Zeker nu er gewerkt wordt met een 100% veilige bleekgel, die geen waterstofperoxide bevat. Zo kun je op een snelle en effectieve manier werken aan een stralende glimlach.