VALENTIJNSACTIE : BIJNA UITVERKOCHT!

Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon GRATIS

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Wij hebben Vacatures en verkopen ook Tandenbleeksets, Bleekstrips, Tandpasta en mondwater in onze webshop

 

VALENTIJNSACTIE

Tanden bleken 10,- per sessie

BIJNA VOLGEBOEKT !

N

Witte tanden in 1 bezoek

N

Geen resultaat geld terug

N

10.000+ positieve recensies

N

15 vestigingen door NL

N

Bleeksets en bleekstrips

LAATSTE KANS!

N

Natuurlijke producten

N

100% veilig en pijnloos

N

Wij bestaan al 8 jaar

N

Betaal over 30 dagen

N

Of zelfs in 3 termijnen

Level 50- Witten die handel
Marianne Mosheuvel
Bron; Hotterdan.nl

Oprah Winfrey had destijds in haar shows bij herhaling goede tips voor ‘women of a certain age’:

Zorg dat je veel haar hebt (lang of kort maakt niet uit);
Verzorg je huid goed;
Aandacht voor een fris en schoon gebit;
Lach veel!
Man up!

Met tip nummer 3 gaan we aan de slag. We? Jawel. Een partner in crime vind ik toch gezelliger. Mijn tweeënhalf jaar jongere zus Sabine moet van haar oude en vaak veel wijzere zuster, ahum,  af en toe ook gewoon mee. Ze ging niet mee toen ik botox in mijn fronsrimpel gespoten kreeg en daarmee is haar een hoeveelheid lelijk commentaar bespaard gebleven.

Dat was een bijzondere ervaring. De berichten die ik na het verschijnen van die blog kreeg waren niet van vrouwen maar van mannen! De opmerkingen ‘fake face’ en ‘altijd wel gedacht dat dat uiterlijk van jou nep is’ bleken heel normaal om mij, al dan niet anoniem, te mailen.

Zou ons dat dit keer samen ook te wachten staan? Met Supergirl van Reamonn schallend door de speakers reden we richting de Backershagen in IJsselmonde. Aangekomen bij Witgebit konden we plaatsnemen in de behandelstoelen. En wat schetste onze grote verbazing? De mannen waren in de meerderheid!

Voor je kiezen..

Onder de bezielende leiding van Stacey en Natascha werd ons gebit gepolijst en vervolgens kregen we een klem in onze mond geplaatst. Met een injectiespuit werd de bleekgel op basis van zonnebloem- en kokosnootolie op onze tanden en kiezen gespoten. Dit werd uitgeveegd met een wattenstaafje en vervolgens werd er een laserlamp geïnstalleerd.

We zaten er bij alsof we ieder moment richting het universum gelanceerd zouden worden. Star Wars, eat your heart out! Beslist buitenaards! Omdat we gekozen hadden voor het pakket ‘Superwitgebit’ kregen we 4 sessies van 22 minuten voor onze kiezen. Goed te doen met de televisie die aanstond of anders met je favoriete muziek op je oren. Het resultaat is prima! Dit gaan we vast vaker doen. Met een spaarkaart op zak verlieten we met een stralende glimlach de toko. Eens zien welke tip van Oprah we de volgende keer samen op kunnen pakken?!