VALENTIJNSACTIE : BIJNA UITVERKOCHT!

Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon GRATIS

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Wij hebben Vacatures en verkopen ook Tandenbleeksets, Bleekstrips, Tandpasta en mondwater in onze webshop

 

VALENTIJNSACTIE

Tanden bleken 10,- per sessie

BIJNA VOLGEBOEKT !

N

Witte tanden in 1 bezoek

N

Geen resultaat geld terug

N

10.000+ positieve recensies

N

15 vestigingen door NL

N

Bleeksets en bleekstrips

LAATSTE KANS!

N

Natuurlijke producten

N

100% veilig en pijnloos

N

Wij bestaan al 8 jaar

N

Betaal over 30 dagen

N

Of zelfs in 3 termijnen

1. Meest witte tint

Wist je dat een gemiddeld persoon een behandeling van 10×20 minuten nodig heeft om naar de meest witte tint te gaan.

2. Maximale resultaat  

Wist je dat tijdens het bleken jouw tanden niet witter worden gemaakt maar worden opgeschoond. De oorspronkelijke kleur van de tanden komt zo weer naar voren. Bij het maximale resultaat zijn jouw tanden net zo wit als dat ze waren op achtjarige leeftijd, ze kunnen dus nooit te wit worden!

3. Genen

Wist je dat voor het grootste gedeelte genetisch is bepaald of wij gele tanden krijgen of niet. Genen zorgen voor de natuurlijke kleur van onze tanden en hoe deze veranderen door de jaren heen.

4. Gele tanden

Wist je dat hoe meer tandbeen je hebt op jouw tanden, hoe geler jouw tanden zijn. Dit komt omdat tandbeen geel van kleur is. Tandbeen is het weefsel waarop jouw tanden zijn gebouwd. Het is de laag van de tand die de zenuwen beschermd en bevind zich tussen het glazuur (buitenkant) en de pulpa (binnenkant)

5. Hoektanden  

Wist je dat het tandbeen in de hoektanden dikker is dan in de rest van het gebit. Omdat dit tandbeen zo dik is komt dit sneller door het glazuur heen. Hoektanden zijn daarom geler en moeilijker wit te krijg, een aanvullende behandeling is daarom aan te raden.

6. Polijsten  

Wist je dat polijsten van te voren zorgt voor een optimaal resultaat? Het verwijderd tandplak en maakt je tanden glad en schoon zodat je een beter resultaat behaald.

Wist je dat over tanden bleken?

7. Niet schadelijk

Wist je dat er geen nadelen zitten aan tanden bleken. Binnen 24 uur zijn alle bouwstoffen die aan jouw glazuur onttrokken worden weer hersteld door de mineralen uit jouw speeksel.

8. Ondergebit

Wist je dat het ondergebit bij sommige mensen minder snel wit wordt dan het bovengebit. Dit heeft te maken met jouw genetische aanleg.

9. Tandsteen

Wist je dat tandsteen niet mee kleurt tijdens het bleken.Tandsteen blokkeert zelfs de bleekgel. Het is daarom verstandig om dit van te voren te verwijderen bij jouw tandarts of mondhygiëniste.

10. Tandpasta

Wist je dat onze tandpasta speciaal voor Witgebit ontwikkeld wordt. Hij is uitermate geschikt voor na het bleken. Het zit vol met extra fluoride en vitaminen zodat jouw tanden langer wit en gezond blijven. Onze tandpasta is uniek en nergens anders verkrijgbaar.

11. Niet sneller verkleuren

Wist je dat jouw tanden na het bleken niet sneller verkleuren als daarvoor. Er wordt niks aan de structuur van de tanden veranderd waardoor jouw tanden niet sneller verkleuringen op nemen dan voor de behandeling. Dit gaat in exact hetzelfde tempo als de jaren ervoor.

12. Garantie

Wist je dat je dezelfde behandeling gratis krijgt als jouw tanden na een behandeling bij Witgebit geen enkele tint witter worden en dit alleen aan te tonen is met voor en na foto’s bij ons in de praktijk.

13. Voor en nabehandeling

Wist je dat je wij als enigste tandenbleker in Nederland een voor en nabehandeling hebben van eigen merk. Onze speciale Luxe Witgebit Whitening Tandpasta en Luxe Witgebit Whitening mondwater zijn hier te koop.