Direct witte tanden

Geldteruggarantie

5000+ recensies

19 vestigingen

6 jarig bestaan

100% veilig

MEGA MEGA VOORDEEL !

Tanden bleken 10,- per sessie

MEGA MEGA VOORDEEL !

Tanden bleken 10,- per sessie

Direct witte tanden | 5000 recensies

Geldteruggarantie | 6 jarig bestaan

Whitening pen

In het arsenaal van producten die je tanden witter maken is ook een whitening pen te vinden. Een kort introductierondje door drogist of supermarkt maakt al snel duidelijk dat er voldoende varianten zijn om snel thuis aan de slag te gaan.

Wij lichten de whitening pen er voor je uit: wat is het precies en hoe gaat het in z’n werk?

Whitening pen

Sneller en eenvoudiger tanden bleken in één beweging

Een whitening pen is een combinatie van een tandenborstel en een pen. Met de borstel poets je eerst je tanden waarna je de pen gebruikt. Hierin zit een gel die je op je tanden smeert en er vervolgen niet af hoeft te halen.

Dit in tegenstelling tot een tandenbleekset, waarbij je het gebruikte bitje met gel na twintig tot dertig minuten weer moet verwijderen. Een whitening pen is daarmee nóg eenvoudiger in gebruik dan een dergelijke set.

Let op de richtlijnen bij het kiezen van de juiste pen

In de meeste gels waarmee je je tanden bleekt zit een kleine dosis waterstofperioxide. Deze mag volgens Europese richtlijnen 0,1% zijn. Bovendien is het goed om de kwaliteit van een whitening pen te checken.

Zit er meer dan de toegestane hoeveelheid waterstofperoxide in? Laat de pen dan links liggen. Dit is simpelweg schadelijk voor je gezondheid en gebit.

Het goed verzorgen van je gebit zorgt voor het beste resultaat

Het beste resultaat met een whitening pen krijg je door bovendien zuinig met je gebit om te gaan. Gebruik naast het bleken van je tanden dus een goede tandpasta, een (elektrische) tandenborstel en tandenstokers. Ook bepaalde voedingsmiddelen hebben effect op de witheid van je tanden.

Zo is suiker niet goed voor je gebit, net als het gebruik van sigaretten. Daarentegen dragen bepaalde groenten juist bij aan het verwijderen van tandplak.

Combineer deze punten en je hebt het meeste profijt van je whitening pen. Echter blijft een whitening pen relatief.

Tanden bleken in een vestiging van Witgebit is veel effectiever en wordt gedaan onder professionele begeleiding.
Hierdoor gaat het tanden bleken sneller en ben je in 1 behandeling op de gewenste kleur.