NOG MAAR EEN PAAR UUR : +2E PERSOON GRATIS

Tanden bleken 9,99 per sessie

Wit in 1 bezoek

Geldteruggarantie

10.000+ recensies

19 vestigingen 

Betaal achteraf

47.000 Likes FB

ACTIE : NOG MAAR EEN PAAR UUR

Tanden bleken 9,99 per sessie

+2E PERSOON GRATIS

✔Witte tanden in 1 bezoek ✔Geen resultaat geld terug ✔7 jaar ervaring ✔19 vestigingen ✔47.000 likes FB ✔10.000+ recensies ✔Achteraf betalen

Wat doet Whitening?

Whitening zorgt ervoor dat je een stralend witte lach krijgt, maar op welke manieren kun je tot dit resultaat komen? Wanneer je een behandeling boekt bij Witgebit, ben je verzekerd van een goede whitening van de tanden. Een korte blik in de drogist of op internet geeft je een heel scala aan tandenbleeksets, maar veelal werken ze nauwelijks tot niet. Wij zetten voor je op een rijtje wat je moet weten, voordat je aan whitening begint.

Whitening

Tanden laten bleken bij Witgebit

Wanneer je je tanden laat bleken in een vestiging van Witgebit, ben je verzekerd van een goed resultaat. De whitening van de tanden is optimaal, bij het kiezen voor een hogere behandeling. Neem je daar de voorbehandeling nog is bij, dan zit je zeker goed.

De whitening zorgt ervoor dat je los van een stralend witte lach, ook nog is een gezond gebit behoud, doordat Witgebit geen waterstofperoxide gebruikt. 100% whitening en 100% behoud van een gezond gebit, dat wil toch iedereen?

Welke tandenbleeksets zijn er?

Whitening door middel van een tandenbleekset die je thuis kan gebruiken, kan op diverse manieren. Zo kun je een whitening pen gebruiken, die een combinatie is van een tandenborstel en een pen. Je poetst eerst je tanden met de borstel, waarna je de gel met behulp van de pen verspreidt. Deze hoef je er vervolgens niet meer af te halen.

Een andere versie is de set met een bitje dat je gedurende twintig tot dertig minuten inhoudt. Echter is het allang bewezen dat deze sets niet tot nauwelijks werken, tanden bleken in een professionele salon van Witgebit wel.

Hoe moet je jouw gebit goed verzorgen?

Wanneer je je tanden bleekt is het belangrijk zorgvuldig met je gebit om te gaan, wat je eet en drinkt draagt hieraan bij. Zo kun je het witten van je tanden positief of negatief beïnvloeden door wat je consumeert.

Te veel suikers zorgen voor een minder goed effect van whitening, terwijl bepaalde groenten tandplak helpen verwijderen. Houd hier rekening mee en het laten bleken van je tanden zal je sneller een gewenst resultaat opleveren.