Een waterflosser vormt de perfecte aanvulling voor een echt schone mond

Misschien reinig je op diverse manieren al grondig je gebit, maar heb je ook aan een waterflosser gedacht? De nieuwste toevoeging in het rijtje mondverzorgingsproducten. Niet ter vervanging van de methoden die je al gebruikt, maar als aanvulling erop. Gebruik een waterflosser naast je elektrische tandenborstel en tandenstokers en je bent verzekerd van een grondige reiniging van je gebit. Benieuwd hoe deze apparaten werken en welke voordelen eraan zitten? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Dit zijn de voordelen van een waterflosser

Een waterflosser spuit een straal water in je gebit, op de plek waar jij het apparaat richt. Door de kracht van deze straal worden tandplak, bacteriën en voedselresten verwijderd. Daarmee is een waterflosser een mooie aanvulling op het gebruik van tandenstokers, die vooral bloedend tandvlees tegengaan. Een waterflosser vermindert bloedingen én verwijderd plak. Bovendien is het de beste manier om minder goed te bereiken plekken te treffen. Met dit apparaat heb je een goede strategie voor de beste mondygiëne.

Het perfecte apparaat voor beugeldragers

Het schoonhouden van minder goed te bereiken plekken in de mond is voor iedereen een groot voordeel, maar er is één doelgroep die daar uitermate plezier van zal hebben. Mensen met een beugel weten hoe vervelend het is om deze niet goed schoon te kunnen houden. Voedselresten vormen een continue bron van irritatie en er niets tegen kunnen doen? Dat maakt het gevoel alleen nog maar vervelender. Een waterflosser is een uitstekende manier om je beugel optimaal schoon te maken en te houden.

Kies het apparaat dat het beste bij jou past

Met een waterflosser ben je dus verzekerd van het schoonhouden van je gebit. Het reinigt niet alleen je tanden, maar ook de rest van je mond, met een optimale hygiëne tot gevolg. Bij het aanschaffen van een dergelijke flosser zijn er diverse varianten: van staand tot draadloos en van douche- tot kraanflosser. Kies voor het apparaat dat het beste op jouw eisen aansluit en geniet van een zorgvuldige manier van schoonmaken van je gebit.