KERSTACTIE 62,5% KORTING ! VOL=VOL

Tanden bleken van 20,- per sessie voor 7,50 per sessie

Wit in 1 bezoek

Geldteruggarantie

10.000+ recensies

19 vestigingen

Betaal achteraf

Personeel gezocht !

KERSTACTIE 62,5% KORTING ! VOL=VOL

Tanden bleken geen 20,- per sessie 

MAAR SLECHTS 7,50 PER SESSIE

✔Direct wit ✔10.000+ recensies ✔Garantie ✔7 jaar ✔19 vestigingen ✔Ook op Giftcards

Waterflosser Water

Een waterflosser met water is de nieuwste toevoeging in het rijtje mondverzorgingsproducten. In de loop der jaren is dit arsenaal aan hulpmiddelen steeds meer uitgebreid. Van een gewone handtandenborstel tot een elektrische variant en van flosdraad tot tandenstokers; een waterflosser vormt een mooie aanvulling op dit rijtje. Maar hoe werkt dit apparaat precies en wat zijn de voordelen ervan? Wij zetten ze voor je op een rijtje zodat jij een overwogen beslissing kunt nemen of dit apparaat ook iets voor jou is.

Waterflosser water

Wat zijn de voordelen van een waterflosser?

Een waterflosser werkt eigenlijk heel eenvoudig. Het apparaat spuit een straal water tussen je tanden en verwijdert daarmee voedselresten, tandplak en bacteriën. Het is bovendien niet alleen goed voor de gezondheid van alleen je tanden, maar je hele mond is erbij gebaat. Waar een tandenstoker vooral goed is in het tegengaan van bloedend tandvlees verwijdert een waterflosser daadwerkelijk plak. Bovendien kan het ook bloedingen verminderen én treft het minder goed te bereiken plekken. En die zijn er voldoende!

Wat is de beste electrische tandenborstel?

Met een (elektrische) tandenborstel of zelfs tandenstoker is het flink ingewikkeld om alle hoekjes en gaatjes te bereiken, maar een waterflosser helpt je net dat beetje verder. Dit heeft bij een bepaalde doelgroep groot effect, namelijk de mensen die een beugel dragen. Voormalige én huidige beugeldragers weten het als geen ander: het reinigen van een beugel kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Zie al die hoekjes en gaatjes maar eens écht goed schoon te houden. Een waterflosser helpt daarbij.

Welke waterflosser zijn er?

Wat dit apparaat betreft zijn er diverse opties. Zo is er de staande variant, die je met het stopcontact verbindt en zo een vaste plek geeft. Ook heb je draadloze waterflossers die daardoor heel gemakkelijk mee te nemen zijn. Daarnaast kun je voor een douche- of kraanflosser kiezen. Deze worden respectievelijk aan de douche dan wel de kraan bevestigd. Deze varianten vragen echter wel de nodige oefening voordat je het gebruik echt onder de knie hebt. Waterflossers hebben diverse voordelen en zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. De keuze is aan jou!