Selecteer een pagina

Waarom vinden we witte tanden zo mooi?

Witte tanden zijn al jarenlang een felbegeerd schoonheidsideaal. Daarom wordt het bleken van tanden steeds populairder. Een mooi, wit gebit geeft je direct een verzorgde uitstraling. Daarnaast voel je jezelf ook een stuk zelfverzekerder met wittere tanden. Je durft onbevangen te lachen zonder je druk te maken om de kleur van je gebit. Hierdoor straal je ook meer zelfvertrouwen uit naar de mensen, die je ontmoet.

Een fantastische eerste indruk 

Een eerste indruk van iemand wordt binnen een paar seconden gevormd. Daarom is een verzorgd uiterlijk erg waardevol, zeker bij belangrijke afspraken met mensen die je voor het eerst ontmoet. Een eerste indruk kun je namelijk niet meer overdoen. Voel je je onzeker over verkleuringen op je tanden? Laat ze dan witter maken tijdens een bleekbehandeling. Dat komt je zelfvertrouwen én de eerste indruk die je maakt, zeker ten goede.

Westers schoonheidsideaal

Het bleken van tanden kwam in de tijd van de Romeinen al voor. Het is dus echt een westers schoonheidsideaal. Ook nu staan wittere tanden bij veel mensen op hun verlanglijstje. Gelukkig is het bleken van tanden tegenwoordig voor iedereen mogelijk. Zeker nu er gewerkt wordt met een 100% veilige bleekgel, die geen waterstofperoxide bevat. Zo kun je op een snelle en effectieve manier werken aan een stralende glimlach.