VALENTIJNSACTIE : BIJNA UITVERKOCHT!

Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon GRATIS

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Wij hebben Vacatures en verkopen ook Tandenbleeksets, Bleekstrips, Tandpasta en mondwater in onze webshop

 

VALENTIJNSACTIE

Tanden bleken 10,- per sessie

BIJNA VOLGEBOEKT !

N

Witte tanden in 1 bezoek

N

Geen resultaat geld terug

N

10.000+ positieve recensies

N

15 vestigingen door NL

N

Bleeksets en bleekstrips

LAATSTE KANS!

N

Natuurlijke producten

N

100% veilig en pijnloos

N

Wij bestaan al 8 jaar

N

Betaal over 30 dagen

N

Of zelfs in 3 termijnen

Waarom bleken mensen hun tanden bleken?

Waarom bleken mensen hun tanden? Een stralend witte glimlach is voor veel mensen een schoonheidsideaal, daarom wordt het bleken van tanden steeds populairder. Waar vroeger alleen de ‘rich and famous’ een bleekbehandeling ondergingen, is dat nu voor iedereen mogelijk. Het is niet nodig met een verkleurd gebit te blijven lopen. Daar is snel en eenvoudig iets aan te doen. Bovendien is een bleekbehandeling niet duur en ook nog eens volledig veilig voor het gebit. En het resultaat? Een stralende glimlach!

Meer zelfvertrouwen door wittere tanden

Een wit gebit geeft je een verzorgde en aantrekkelijke uitstraling. Daarnaast voel je met witte tanden zelfverzekerder. Onderzoeken wijzen uit dat mensen met een wit, verzorgd gebit sneller sympathiek worden gevonden. Gelukkig is het nu voor iedereen mogelijk met wittere tanden door het leven te gaan. Een bleekbehandeling laat je gebit weer stralen. Dat is voor veel mensen de reden om een afspraak te maken bij een professionele tandenbleker.

Bleken zonder risico

Tanden bleken was lange tijd niet zonder risico. Door het gebruik van schadelijke stoffen als waterstofperoxide en chloor, werden tanden en tandvlees aangetast. Inmiddels is dat niet meer het geval. Een bleekbehandeling is 100% veilig voor je tanden. Dat komt omdat er alleen nog gewerkt wordt met natuurlijke bleekstoffen, die het tandglazuur niet aantasten. Ook dat is een reden dat steeds meer mensen hun tanden laten bleken door een professional.

In een onderzoek zijn 2000 mannen gevraagd waar ze op afknapten. Een geel gebit kwam met 60% als de absolute nummer 1 uit de bus!

Gezien het bovenstaande feit is tanden bleken dus zeker geen overbodige luxe.

In hetzelfde onderzoek kwam naar voren dat witte tanden je maar liefst dertien jonger maken.

Voor jong en oud kunnen witte tanden dus echt een groot verschil maken. Nou is wel de vraag of je het dan moet willen als je 18 bent haha!

Volgens andere onderzoekers blijft 40% van de vrouwen met een onverzorgd gebit langer single.  

Dus wil je snel aan de man? Klik hier en je weet wat je moet doen!

4000 jaar voor Christus poetste de Egyptenar al hun tanden  

Ongeveer 4000 jaar geleden voor Christus werd de eerste tandenborstel gemaakt. Destijds was er nog geen tandpasta, deze werd pas 400 jaar voor Christus ontwikkeld. Tanden poetsen ging over het algemeen gepoetst met een takje van een geneeskrachtige boom of plant. Tandpasta was in de vorm van zout of as van oude Egyptenaren.

Speeksel is belangrijk voor de gezondheid van het gebit  

Een gemiddeld persoon produceert gemiddeld 1 liter speeksel per dag. Dat is ruim 25.000 liter speeksel in een mensenleven. Speeksel zorgt voor een goede gezondheid van uw gebit. Het reinigt, neutraliseert zuren en het zorgt voor vermindering van een slechte adem.

Tandglazuur is het hardste deel van het lichaam  

De hardheid van het tandglazuur komt door de apatiet. Dit is een mineraal dat dat kalk bevat en dat voor 95% van het tandglazuur vormt. Dit is ook de reden dat tanden na duizenden jaren goed bewaard blijven. Hier vindt je daar nog meer informatie over.

Met een rietje is drinken is beter voor je tanden  

Wanneer je drinken drinkt met een rietje is dat beter voor je tanden, omdat de drank minder in contact komt met je tanden en dit minder kan aantasten.

Als je niet flost maak je 35% van de tanden niet schoon 

Dit vergeten een enorm aantal mensen , dus aan de slag!

We krijgen melktanden met een reden  

De grote tanden passen namelijk nog niet als we net geboren zijn.

Er zijn grote verschillen tussen tandenborstels  

Tandenborstels met zachte haartjes zijn opmerkelijk beter dan tandenborstel met harde haartjes.

waarom bleken mensen hun tanden?