VALENTIJNSACTIE : BIJNA UITVERKOCHT!

Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon GRATIS

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Wij hebben Vacatures en verkopen ook Tandenbleeksets, Bleekstrips, Tandpasta en mondwater in onze webshop

 

VALENTIJNSACTIE

Tanden bleken 10,- per sessie

BIJNA VOLGEBOEKT !

N

Witte tanden in 1 bezoek

N

Geen resultaat geld terug

N

10.000+ positieve recensies

N

15 vestigingen door NL

N

Bleeksets en bleekstrips

LAATSTE KANS!

N

Natuurlijke producten

N

100% veilig en pijnloos

N

Wij bestaan al 8 jaar

N

Betaal over 30 dagen

N

Of zelfs in 3 termijnen

Veilig tanden bleken

Voor tanden bleken werd lange tijd waterstofperoxide gebruikt. Die stof heeft inderdaad een blekende werking, maar is niet veilig. Je gebit en tandvlees kunnen er behoorlijk door beschadigen, vandaar dat er al een aantal jaren nieuwe regels zijn rondom het gebruik van waterstofperoxide. Alleen een heel laag percentage is toegestaan en dat is te weinig om de tanden echt wit te maken. Gelukkig is er een prima alternatief, dat 100% veilig en even effectief is.

Bleken zonder peroxide

Als je kiest voor een professionele bleekbehandeling, wordt er gewerkt met een veilige bleekgel. Deze bevat geen waterstofperoxide en is niet schadelijk voor je tanden. Het bleken van je tanden is pijnloos en effectief. Je zult direct al verschil zien en met een blije glimlach de deur uitgaan. Laat je tanden altijd bleken door een deskundige, om beschadigingen te voorkomen, zo bereik je op een verantwoorde manier een stralend resultaat.

Veilig tanden bleken

Hoe kan de behandeling zo effectief zijn?

Een bleekbehandeling zorgt direct voor een witte tanden. Kies een korte behandeling als je maar een lichte bleking wilt. Voor een extreemwit gebit is een langere sessie nodig. De behandeling zorgt voor een uitstekende bleking, ondanks dat er geen waterstofperoxide wordt gebruikt. Dat komt door het plaatsen van een mondspreider, waardoor de gel alle tanden goed kan bereiken. Bovendien zorgt de sterke bleeklamp voor een snel en wit resultaat. 

Natuurlijk tanden bleken

Het bleken van je tanden wil je zo veilig mogelijk doen, zonder schadelijke stoffen als waterstofperoxide. Gelukkig kun je ook op een natuurlijke wijze je veilig tanden bleken. Hierdoor wordt het glazuur niet aangetast en blijft je gebit in optimale conditie. Een bleekbehandeling is dan ook 100% veilig voor je gebit. Voor het bleken van je tanden worden natuurlijke stoffen gebruikt, die het gebit niet beschadigen. Toch zorgen deze voor een mooi, wit makend effect. 

Bleekgel en bleeklamp

Hoe komt het dat een gel zonder waterstofperoxide zo effectief kan zijn? Het geheim zit hem in de combinatie van de bleekgel en een krachtige bleeklamp. Voor het aanbrengen van de gel wordt een mondspreider geplaatst, waardoor de gel alle tanden kan bereiken. Daarna zorgt de bleeklamp dat de gel optimaal zijn blekende werk kan doen. Een bleekbehandeling is daarom altijd pijnloos en geeft een stralende glimlach als resultaat.

Voordelen van natuurlijk tanden bleken

Waarom kies je voor tanden bleken met een peroxidevrije gel? In de eerste plaats omdat het veel beter is voor je tanden. Het glazuur wordt door deze behandeling niet aangetast. Daarnaast is deze methode erg vriendelijk voor je portemonnee. Zo heb je voor een leuk bedrag een prachtig wit gebit. Je ziet al direct na de behandeling een duidelijk resultaat, zodat je met een grote glimlach de deur uitgaat.