WITGEBIT 8 JAAR ! DAT BETEKENT MEGAVOORDEEL!

Tanden bleken nu slechts 10,-per sessie

Wit in 1 bezoek

Geldteruggarantie

10.000+ recensies

19 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

TANDEN BLEKEN 10,- PER SESSIE

DIT = 50% KORTING !

Bij de grootste en goedkoopste tandenbleker ter wereld

 

De absolute specialist in Tanden bleken

 

MEGAVOORDEEL : LAATSTE DAG

Normaal 20,- per sessie nu maar 10,- 

Spierwitte tanden in 1 bezoek

Geen wittere tanden? Geld terug!

100% garantie = 0% risico

Werkt voor alle leeftijden

WAAROM ZO GOEDKOOP?

Witte tanden voor iedereen

Door de laagste prijs van NL

Betaalbaar mooier = de missie

WELKE BEHANDELINGEN?

WAAROM ALS ENIGE 100% GARANTIE ?

10.000+ geschreven recensies

5000+ foto's van echte klanten

5000+ video's van echte klanten

IS HET PIJNLIJK OF SCHADELIJK?

Natuurlijke producten

Niet schadelijk

Niet pijnlijk

100% veilig

NIET ALLEEN VOOR JONGEREN

50+ GEEN PROBLEEM

65+ MAKKELIJK

MEER DAN 1 MILJOEN LIKES

48.000 VOLGERS OP FACEBOOK

30.000 VOLGERS OP INSTAGRAM

DE TOP SPECIALIST

DE GOEDKOOPSTE

DE GROOTSTE

FAVORIET BIJ TANDARTSEN

8 JAAR ERVARING

19 VESTIGINGEN

TANK ZELFVERTROUWEN

VOEL JE AANTREKKELIJKER

VOEL JE GELUKKIGER

EXCLUSIEVE VOORBEHANDELING

EXCLUSIEVE NABEHANDELING

ALTIJD VOLLE ZAKEN

BETAAL IN 3 TERMIJNEN

OF BETAAL PAS OVER 30 DAGEN

DAN KOST HET JE NU (BIJNA) NIKS

Algemene vragen

Kan ik eerder stoppen en dan het resterende bedrag terugkrijgen of sessies de volgende keer afmaken?

Dat is helaas niet mogelijk.

Alle behandelingen dienen op 1 dag en achter elkaar afgemaakt te worden.

Weet je niet zeker wat je wilt? Kies voor een kleinere behandeling en boek op locatie bij.

Wat zijn de voorwaarden van jullie garantie?

Als je kan aantonen dat jouw tanden werkelijk geen enkele tint lichter zijn geworden dan krijg je van ons eerst dezelfde behandeling gratis alsde behandeling die je gekozen hebt.

Je zou zeggen als de eerste behandeling niet werkt waarom de tweede dan wel.

Dit heeft met de activatietijd te maken. In de meeste gevallen werkt de gel direct maar bij een enkeling heeft de gel langer de tijd nodig.

Vergelijk het met bruin worden door de zon. Sommige mensen zijn direct bruin andere mensen hebben daar meer sessies voor nodig.

Het komt bijna nooit voor maar zie je na de tweede behandeling ook geen tint verschil dan krijg jij je geld terug.

Dit is het alleen geldig voor de daadwerkelijke behandeling. Niet voor de voor en nabehandeling

Voorwaarden voor de geldteruggarantie. :

-Alleen geldig als je kiest voor de behandelingen superwitgebit, extreemwitgebit of de ultrawitgebit.

-Alleen geldig als je onze voor en nabehandeling erbij neemt

-Voor en na foto voorprofiel van de tanden in hetzelfde licht gemaakt bij ons op de stoel in de vestiging zowel de 1ste als de 2de keer, deze moet je zelf maken. Voorzien van tijd en datum.

-Binnen drie dagen na jouw behandeling kenbaar maken dat je geen resultaat hebt, anders komen alle rechten te vervallen.

Wordt hier niet aan voldaan dan is de geldteruggarantie niet van toepassing.

Als ze een aantal tinten witter zijn geworden maar nog niet wit genoeg voor jou dan moet je nog een aanvullende behandeling nemen.

Doet een behandeling pijn?

Tanden bleken is over het algemeen volledig pijnloos. Dit wil zeggen dat 90% geen last ervaart.

Een enkeling die dat wel ervaart kunnen wij helaas nooit uitsluiten. Het is altijd op eigen risico.

Mocht je dus last ervaren en echt moeten stoppen dan kunnen wij helaas ook geen tegoedbon meegeven en ook geen geld teruggeven voor de sessies die je op dat moment nog tegoed hebt.

Mag ik na de behandeling weer eten of drinken?

We adviseren om na de behandeling de eerste 2 a 3 uur niets te eten of te drinken, behalve water. Daarna kun je het meeste wel weer eten en drinken.

Uitgezonderd zijn consumpties die extreem veel kleurstoffen bevatten, zoals aardbeien, kersen, koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool en tomaten ketchup.

Ook zuurhoudende producten zoals citrusvruchten en koolzuurhoudende dranken worden met klem afgeraden, vooral energiedrankjes.

Dit geldt voor de rest van de dag. Daarnaast is het beter om op de dag waarop de behandeling heeft plaatsgevonden nog niet te roken. Na 24 uur kan je alles weer eten, drinken en eventueel ook weer roken.

Komen er na de behandeling sneller verkleuringen in de tanden als daarvoor?

De tanden worden tijdens de behandeling opgeschoond van de verkleuringen die in alle voorgaande jaren in jouw tanden terecht zijn gekomen. Er wordt echter niks aan de structuur van je tanden veranderd waardoor je tanden niet sneller verkleuringen op gaan nemen dan voor de behandeling. Dit gaat in exact hetzelfde tempo als de jaren daarvoor.

Als ik een 2e behandeling aangeboden krijg, wanneer moet ik die ondergaan?

Binnen 2 weken anders komt hij te vervallen.

Welke dingen zijn slecht voor mijn tanden?

Er zit een onderscheid in dingen die slecht zijn voor de gezondheid van jouw gebit en zaken die jouw witte tanden kunnen verkleuren.

Bij dingen die slecht zijn voor de gezondheid van jouw tanden moet je denken aan voedingswaren die veel suikers bevatten of zuur zijn. Hier wordt je tandglazuur zacht van.

Bijna alles wat je dagelijks eet of drinkt geeft wel verkleuringen aan jouw tanden. Alleen het een veel meer dan het ander.

Roken geeft veruit de meeste verkleuringen aan je tanden. Daarna volgen zaken als koffie, thee, rode wijn, cola, tomatensaus, rode bietjes en dergelijke.

Simpelweg zou je kunnen zeggen dat dingen die op een wit laken de ergste verkleuringen zouden geven, ook jouw tanden het meest verkleuren. Door jouw gebit goed te onderhouden komen deze verkleuringen minder snel op jouw tanden terecht.

Kan ik ook bleken als ik een gouden tand heb?

Ja dat is geen enkel probleem.

Kan ik te laat komen?

Te laat komen gaat altijd van jouw eigen tijd af. Onze medewerkers hebben vaste werkschema’s. Als iemand dan een half uur of een uur te laat arriveert moeten andere mensen die wel op tijd zijn langer wachten of kan de medewerker zelf pas veel later naar huis dan afgesproken.

Vinden alle behandelingen plaats op 1 dag?

Ja alle behandelingen vinden plaats achter elkaar en op 1 dag, hier kan nooit van afgeweken worden.

Hoe vaak kan ik mijn afspraak verplaatsen?

Jouw afspraak kan maximaal 1x verplaatst worden.

Dit kan je doen met de inloggegevens die je gekregen hebt na het boeken. Lukt het niet? Stuur dan een email naar [email protected] , we helpen je graag verder.

 

Hoe laat moet ik op mijn afspraak verschijnen?

Je dient de begintijd aan te houden die wij aanhouden in onze agenda. De eindtijd hangt af van de behandeling die je hebt gekozen.

Kom je niet op jouw afspraak zonder geldige reden?

Dan vervalt jouw afspraak en moet je in het geval van Klarna wel gewoon de factuur gewoon betalen.

Kan ik iemand meenemen naar mijn afspraak?

Nee, helaas is dit niet mogelijk, tenzij diegene ook graag wilt tanden bleken. Wij hebben helaas geen capaciteit om te passen op bijvoorbeeld kinderen. Buiten dit, in verband met de corona maatregelen, laten wij niemand toe in de vestiging, behalve onze klanten, die reeds een afspraak hebben geboekt.

Over het resultaat

Kleuren mijn vullingen en kronen ook mee?

Dat ligt aan het materiaal van de vulling en hoelang je die al hebt.

Bij de meeste gaat alle aanslag van de afgelopen jaren er wel af.

Veel klanten bij wie het niet mee kleurt laten zich toch bleken en vragen dan later aan de tandarts om de vullingen en kronen dezelfde kleur te maken als de rest van het gebit.

Mensen met een vulling raden wij altijd aan de goedkoopste behandeling te kiezen, om op die manier te zien wat bij jouw vulling het effect is.

Hoe wit worden mijn tanden?

Dit is voor ieder persoon anders en nooit van tevoren te zeggen. Hoeveel tandplak heb je? Hoeveel tandsteen heb je? Hoe verzorg jij je mond? Is het een extrinsieke (buiten de tand) of intrinsieke(binnen de tand) verkleuring? Hoe gezonder de mond, hoe beter de behandeling aanslaat.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

We hebben duizenden positieve recensies maar garanties kunnen wij niet geven. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. Ieder persoon is anders.

Extreemwitgebit + tandplak verwijderen + nabehandeling is een prima behandeling voor starters. Desondanks kan iemand alsnog een aanvullende behandeling nodig hebben om het gewenste resultaat te behalen.

Hoe wit jouw tanden worden is van enorm veel factoren afhankelijk; wat eet je? Wat drink je? Wat is jouw genetische aanleg? Is het een intrinsieke of extrinsieke verkleuring? Hoe verzorg je je mond? Hoe heb je jouw mond verzorgd?

Daarnaast is het van groot dat je jouw tanden laat polijsten voor de behandeling. Dit maakt de tanden enorm glad en verwijdert matige tandplak. Doe dit bij witgebit voor slechts een paar euro!

Mensen denken vaak dat bleken de tanden “witter” maakt, maar dit is een misvatting. Bleken onttrekt kleurstof uit de tand die in de loop van de jaren is opgebouwd door o.a. roken, kleurstofhoudende dranken en bepaald voedsel en maakt je tanden dus lichter.

In feite worden door bleken de tanden terug gekleurd naar de basiskleur welke je ooit had (denk terug aan de tijd dat je een jaar of tien was)

Ieder mens is anders en dus ook elk resultaat.Het gevolg is dan ook dat de een meer of andere behandelingen nodig heeft dan de ander. Lees dus altijd de veelgestelde vragen en de tips die wij in de reserveringsbevestiging geven. Volg deze ook op.

Wees hierbij ook zelfkritisch want wij verrichten geen wonderen, wel kunnen wij enorm goede resultaten behalen met de juiste randvoorwaarden.

Net als bij de kapper of met je nagels zal je ook bij ons de behandelingen moeten herhalen. Het is een fabeltje om te denken dat je ergens een keer kan bleken en dat je jouw tanden een jaar wit kan houden, trap hier dan ook niet in.

Als je bij ons de meest witte tint voor jou hebt bereikt dan kan je dit resultaat behouden door eens keer in de 3 a 6 maanden een witgebitbehandeling van 40,- te ondergaan.

Op die manier houdt je goedkoop en veilig het hele jaar door witte tanden, wij geloven in betaalbaar mooier.

Wat kan ik voor de behandeling doen als ik het optimale resultaat wil?

Verwijder eerst tandplak en tandsteen voor het optimale resultaat. We zien steeds vaker dat mensen zich na het bleken storen aan de tandplak die zich op de randen van hun tanden bevindt.

Tandplak is een dun, kleverig laagje dat zich gedurende de dag op de gebitselementen afzet. Het heeft ongeveer dezelfde kleur als de tanden en is daarom moeilijk te zien.

Als de tanden witter worden kan dit, vanwege het contrast, meer zichtbaar worden.

Matige tandplak verwijderen kan op locatie met polijsten. Tandsteen en zwaardere tandplak moet door de mondhygiëniste verwijderd worden.

Verdwijnt met bleken ook mijn tandplak?

Nee helaas niet, wel kan je van tevoren kiezen voor tandplak verwijderen bij witgebit. Dit verwijdert de meeste matige tandplak.

Ik heb na de behandeling last van kleine witte vlekjes op de tanden, gaan deze weg?

Dit is normaal, veel mensen hebben hier last. Er is echter geen reden voor paniek. Deze vlekjes verdwijnen altijd binnen 1 a 2 dagen na de behandeling.

Kan ik rechten ontlenen aan de before en after foto's op de website?

Nee dat is niet mogelijk, we gaan hierbij uit van gemiddeldes. Bij de ene persoon pakt het nog beter en witter uit. Bij de andere persoon is dit minder het geval. Het gaat hier om een indicatie.

Mag Klarna een waardeordeel geven over geldteruggaranties?

Nee daar gaan alleen wij over, zie de algemene voorwaarden of veelgestelde vragen

Over veiligheid

Is tanden bleken schadelijk?

Tanden bleken is niet schadelijk voor jouw tanden. Wij werken op basis van zonnebloemolie en kokosnootolie hierdoor vindt er geen verandering plaats in de hardheid van het glazuur. Deze verandert alleen door stoffen met een lage PH-waarde (zure stoffen).

Er vindt wel een hele lichte demineralisatie plaats. Dit zijn bouwstoffen die aan het glazuur onttrokken worden. Dit effect is echter zo minimaal dat het tandglazuur vanzelf binnen 24 uur alweer volledig hersteld is door de mineralen uit het speeksel.

De calcium/fosfaatverhouding is na zes uur bleken hetzelfde als na het drinken van een blikje Cola. Wij bleken hooguit drie uur, in deze verhouding verandert dus ook nagenoeg niks.

Wat soms voorkomt is dat 0.1% van de mensen irritaties of kleine complicaties ondervind aan de lippen of aan het tandvlees. Hier kunnen wij verder geen enkele verantwoordelijkheid voor nemen noch aansprakelijk voor gesteld worden, door een behandeling te boeken bij witgebit ga je ermee akkoord dat dit eventueel zou kunnen gebeuren.

Kan de behandeling herhaald worden na een bepaalde tijd?

Sommige aanbieders doen vaak alsof je voor een paar honderd euro een aantal jaar wit kan blijven.

De realiteit is echter dat de mens de hele dag eet en drinkt en de tanden op die manier blootstelt aan enorm veel vervuiling.

Het is dan ook een utopie om te denken dat zoiets kan. Het echte verhaal is dat je het bij moet houden om de tanden fris en wit te houden.

Kan ik bleken als ik last heb van gevoelig tandvlees?

Nee, dit wordt niet aangeraden. Mocht je het wel besluiten geef dit dan zeker aan ons door.

Wat is een veilig leeftijd om tanden te bleken?

Vanaf 14 jaar. Tot 16 jaar dient wel te gebeuren met toestemming van de ouders.

Kan ik tanden bleken tijdens mijn zwangerschap?

Er is nooit bewezen dat het slecht zou zijn voor een ongeboren kind. Tot op heden hebben wij er ook geen slechte ervaringen mee. Echter blijft dit altijd op eigen risico.

Kan ik bleken met Fillers in de lippen?

Het kan wel  maar als je lippen erg opgezwollen zijn of vrij dik dan raden wij het af, dit is dan ook op eigen risico.

Over betaling

Hoe moet ik betalen?

Dit kan alleen online op onze website.

Wij accepteren  ideal,paypal,creditcard en bancontact

Hoe kan ik mijn giftcard verzilveren?

Je ontvangt, na de aankoop van een giftcard, een email met daarin een link en een persoonlijke code. Met die code kun je jouw eigen afspraak inplannen, middels het drukken op de link. Lukt dit niet? Neem dan contact op met [email protected] , zij plannen jou in.

Kan ik mijn afspraak afzeggen en geld terug krijgen?

Volgens de Nederlandse wetgeving heb je recht op het herroepingsrecht, echter zijn hier enkele uitzondering op, op het gebied van diensten, die dus ook van toepassing zijn op het tanden bleken, zoals hieronder beschreven;

Uitsluiting herroepingsrecht diensten

Diensten die met instemming van de klant volledig worden uitgevoerd binnen de 14 kalenderdagen bedenktijd en waarbij de klant uitdrukkelijk om de heeft verklaard van het herroepingsrecht af te zien.

Bijvoorbeeld wanneer je een afspraak maakt op 1 april voor 10 april, zie je automatisch af van het herroepingsrecht. Als je op 1 april een afspraak maakt voor 20 april en je annuleert hem voor 6 april, krijg je je volledige aankoopbedrag terug.

Kom je binnen de 14 dagen en wil je alsnog je afspraak annuleren? Dan krijg je van ons een voucher, mits tot uiterlijk 48 uur van te voren.

Wordt de afspraak binnen 48 uur van te voren geannuleerd door jou, dan vervalt helaas het recht op een afspraak / voucher.

Wordt de afspraak door ons afgezegd, ongeacht de reden? Dan krijg je een voucher, zodat je een nieuwe afspraak in kunt plannen. Ook telefonisch kan je afspraak direct worden verplaatst. Je krijgt geen geld terug.

Tenzij je een officiële coronatest voorzien van naam en achternaam kan overleggen. In dat geval krijg je een voucher. Kijk voor de voorwaarden van de voucher bij de veelgestelde vragen.

Hoeveel tinten wittere tanden kan ik verwachten met jullie tandpasta?

Denk hierbij aan ongeveer 2 tinten bij consistent en goed gebruik.

Wat zijn de voorwaarden van mijn voucher?

Jouw voucher is onbeperkt geldig en kan 1x gebruikt worden. Een afspraak met een voucher kan je maken via [email protected] Neem altijd de voucher mee naar jouw afspraak. Zonder de voucher kunnen wij jou helaas niet behandelen.

Hoe kan ik mijn afspraak wijzigen?

Je kunt je afspraak wijzigen door de inloggegevens te gebruiken, die je van ons in een aparte email hebt gekregen. Let er ook op dat je even in je ongewenste mail of spambox kijkt, hij wil nog wel is daarin terecht komen.

Heb je de inloggegevens niet ontvangen? Dan kun je een email sturen naar [email protected]. Vergeet dan niet je boekingsgegevens mee te sturen, dan kunnen we je sneller verplaatsen.

Let op, verplaatsen kan tot 48 uur van te voren. Binnen 48 uur kan de afspraak niet meer gewijzigd worden.

Als ik een behandeling heb geboekt en er komt daarna een actie online kan ik dan mijn factuur annuleren of die omzetten naar de actieprijs als ik heb betaald met klarna?

Als er een actie en je kiest voor klarna kan je ook niet meer herroepen conform onze voorwaarden.

Dus als je op maandag boekt en dinsdag is er een actie dan kan je niet meer voor de nieuwe actieprijs.

De factuur van klarna blijft gewoon staan. Daar wordt ook geen korting op gegeven.

Geboekt is geboekt, tenzij de afspraak 14 dagen later plaatsvind.

Wat zijn de voorwaarden van contant betalen op locatie?

Wanneer je kiest voor contant betalen op locatie, ga je een betaalverplichtiging aan. Wanneer je binnen 14 dagen een afspraak inboekt, vervalt automatisch het herroepingsrecht. Hier ga je tevens mee akkoord, wanneer je boekt binnen 14 dagen. Als je zonder opgave van geldige reden niet verschijnt, zal Witgebit alsnog een factuur sturen. Mocht je je afspraak willen wijzigen, dan kan dit tot 48 uur van te voren.

Ik ben de actiecode vergeten in te vullen, wat nu?

Als je een behandeling hebt geboekt en de kortingscode vergeten bent in te vullen, kunnen wij helaas je factuur niet meer aanpassen.

Als je met Klarna hebt geboekt en je annuleert je afspraak en maakt opnieuw een afspraak, met welke betaalmethode dan ook, dan ontvang je een voucher, voor de geannuleerde afspraak. Helaas annuleren wij geen facturen en storten wij ook geen geld terug.

De kortingscode staat duidelijk vermeld, het is je eigen verantwoordelijkheid om deze in te vullen in het veld op de betaalpagina.

Moet je getest zijn om een afspraak te maken?

Het is in onze branche niet verplicht, dus wij kiezen er dan ook voor om het niet te doen. Iedereen is dus welkom!

Hoe kan ik mijn volle spaarkaart inleveren?

Wanneer je een volle spaarkaart hebt, dan krijg je van ons 1×20 minuten gratis, om jou te bedanken dat je bij ons bent geweest! Je kunt deze spaarkaart inleveren, bij je volgende bezoek vanaf een behandeling van 4×20 minuten, of wel een wittergebit.

Het is niet mogelijk om een spaarkaart los in te leveren voor een behandeling. Dit kan alleen gepaard gaan met een nieuw geboekte behandeling.

Heb je ook een prijs op je kraslot? Dan kun je deze samen inleveren wanneer je een nieuwe behandeling hebt geboekt vanaf 6×20 minuten, of wel een witgebit.

Hoe kan ik mijn gewonnen prijs op mijn kraslot verzilveren?

Wanneer je een prijs hebt gekrast, dan krijg je van ons 1×20 minuten gratis, om jou te bedanken dat je bij ons bent geweest! Je kunt dit kraslot inleveren, bij je volgende bezoek vanaf een behandeling van 4×20 minuten, of wel een wittergebit.

Het is niet mogelijk om een kraslot los in te leveren voor een behandeling. Dit kan alleen gepaard gaan met een nieuw geboekte behandeling.

Heb je ook een volle spaarkaart? Dan kun je deze samen inleveren wanneer je een nieuwe behandeling hebt geboekt vanaf 6×20 minuten, of wel een witgebit.

Witte tanden in 1 bezoek

500.000+ MENSEN ZIJN JE VOORGEGAAN

    • Geen resultaat is geld terug
    • Wij verwijderen tandplak
    • Bekend van radio & tv
    •  19 vestigingen

 

Dit zijn echte rokers…

NIET TWIJFELEN

Tanden bleken bij Witgebit is een super goede ervaring geweest. Wij zijn helemaal happy!”

YES

”Na het tandenbleken bij Witgebit hebben we meteen de volgende date gepland. Wij stralen weer”

ZELFVERTROUWEN

” Ook op mijn leeftijd zijn witte tanden al enorm belangrijk” Tanden bleken is voor mij net als naar de kapper gaan”