LAATSTE DAG *

TANDEN BLEKEN 7,50 PER SESSIE

r

Normaal 20,- per sessie

Nu maar 7,50 per sessie

Vandaag 62,5% korting

Alles duurder? Wij goedkoper!

WAAROM WITGEBIT?

Witte tanden in 1 bezoek

Geen resultaat geld terug

10.000+ positieve recensies

Betaal pas over 30 dagen

HOOGSTE KORTING OOIT

Tanden bleken

77.000+ VOLGERS

tanden bleken utrecht

8 JAAR ERVARING

10.000+ POSITIEVE RECENSIES

500.000+ GINGEN JOU VOOR

15 VESTIGINGEN

Tanden bleken den haag

Deze actie is bijna voorbij ! Klik op boek nu en wacht dan even op de agenda. Dit kan iets langer duren door de enorme drukte. Het is gekkenhuis!

LAATSTE DAG *

62,5% korting ! Tanden bleken van 20,- voor 7,50 per sessie

Wit in 1 bezoek

Geldteruggarantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

De grootste en goedkoopste tandenbleker ter wereld

 

De absolute specialist in Tanden bleken

 

Teeth whitening kit 

Opeens ben je je verkleurde tanden zat en weet je het: het is tijd voor een teeth whitening kit. Wat je eet heeft effect op je héle lichaam en daarmee ook op je tanden. Je gebit verkleurd steeds meer onder invloed van suikers en bijvoorbeeld roken.

Je denkt dat een tandenbleekset helpt om de gele gloed van je tanden te verlichten en je nét die uitstraling te geven die je zoekt. Voordat je echter deze stap zet is het slim om informatie in te winnen: hoe werkt een teeth whitening kit en waar moet je op letten?

Teeth whitening kit

Teeth whitening kit kopen?

 

Bij een teeth whitening kit wordt gebruik gemaakt van het stapsgewijs witter maken van je tanden. Dit betekent dat je het proces meerdere keren herhaald, totdat je het effect hebt bereikt dat je voor ogen had. In de praktijk valt dit vaak vies tegen. het kost veel te veel tijd. Als je uberhaupt al resultaat hebt.

De lamp is niet krachtig genoeg en door het bitje komt de bleekgel op allerlei plekke waarvan jij niet wilt dat het daar komt met vervelende situatie als gevolg.

Een proces dat vooral geduld vraagt en weinig opleverd

Dit maakt meteen duidelijk waarom je tanden zelf bleken niet langer een goed idee is. Het lampje in een teeth whitening kit zorgt ervoor dat de bleekgel wordt geactiveerd maar is veel te summier om echt het werk te doen wat hij zou moeten doen.

Een teeth whitening kit lijkt dus eenvoudig te werken maar is vooral een marketing trucje. Vaak besteden mensen veel tijd en geld eraan maar komen ze bedrogen uit. Zie jij ooit foto’s en video’s van echte klanten? Wij niet. Waarom niet? Ze zijn er gewoon niet. Alles is marketing. In een kliniek je tanden bleken is veel effectiever en sneller.

Waar je bij een tandenbleekset iedere dag 20 a 30 minuten met een bitje in je mond zit zonder resultaat gebeurd dit in een filiaal van witgebit allemaal in 1 behandeling, met professionele begeleiding. Het resultaat is dan ook direct een stuk beter. Tanden bleken bij Witgebit is daarom dan ook aan te raden.

Reviews tanden bleken

 

Teeth whitening kits hebben bijna nooit reviews van echte klanten. Laat staan video’s. Zelfs geen geschreven recensies. Bij ons vind je duizenden foto’s en video’s plus duizenden geschreven recensies op onze social media kanalen en op onze website.