LAATSTE DAG *

TANDEN BLEKEN 7,50 PER SESSIE

r

Normaal 20,- per sessie

Nu maar 7,50 per sessie

Vandaag 62,5% korting

Alles duurder? Wij goedkoper!

WAAROM WITGEBIT?

Witte tanden in 1 bezoek

Geen resultaat geld terug

10.000+ positieve recensies

Betaal pas over 30 dagen

HOOGSTE KORTING OOIT

Tanden bleken

77.000+ VOLGERS

tanden bleken utrecht

8 JAAR ERVARING

10.000+ POSITIEVE RECENSIES

500.000+ GINGEN JOU VOOR

15 VESTIGINGEN

Tanden bleken den haag

Deze actie is bijna voorbij ! Klik op boek nu en wacht dan even op de agenda. Dit kan iets langer duren door de enorme drukte. Het is gekkenhuis!

LAATSTE DAG *

62,5% korting ! Tanden bleken van 20,- voor 7,50 per sessie

Wit in 1 bezoek

Geldteruggarantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

De grootste en goedkoopste tandenbleker ter wereld

 

De absolute specialist in Tanden bleken

 

Tandpasta zonder Fluor

Ben je op zoek naar een tandpasta zonder fluor? Dit is al lang geen gekke vraag meer. Steeds meer winkels verkopen deze tandpasta’s, simpelweg omdat de vraag ernaar toeneemt. Het gaat hierbij om smeersels zonder conserveringsmiddelen of andere schadelijke ingrediënten. De ingrediënten zijn volledig natuurlijk en de herkomst ervan is goed te herleiden.

Ben je benieuwd naar een tandpasta zonder fluor en wat het verschil met de standaard tandpasta’s precies is? Hieronder wordt het voor je op een rijtje gezet.

Waarom zit fluoride in tandpasta’s verwerkt?

Ten eerste is het belangrijk om te weten wat fluoride precies is. Het is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt en het bevindt zich in onze tanden en botten. Zo zorgt het in ons gebit voor verharding van het tandglazuur en beschermt het tegen bacteriën die gaatjes veroorzaken. Dit is dé reden waarom het in tandpasta’s verwerkt zit en waarom tandartsen het gebruik hiervan aanraden. Het helpt bij het op peil houden van de gezondheid van je gebit.

Het effect van fluoride op het menselijk lichaam

Toch zijn er redenen waarom steeds meer mensen voor tandpasta zonder fluor kiezen. Bij gebruik in grotere hoeveelheden kan fluoride verschillende delen van het lichaam aantasten, zoals de botten, zenuwen en spieren. Daarnaast kan de stof nadelige effecten hebben op de ontwikkeling van kinderen waardoor kleutertandpasta’s minder fluoride bevatten.

Het belangrijkste begrip bij de reden tot zorg is echter ‘te veel’. Wil je fluor toch helemaal vermijden? Dan zal je al snel online of in een biologische winkel terechtkomen.

Tandpasta zonder fluor

De overzichtelijke ingrediëntenlijst van natuurlijke tandpasta’s

Hier zijn namelijk natuurlijke tandpasta’s te vinden waarin bijvoorbeeld het schuimmiddel SLS, dat tevens in schoonmaakmiddelen wort gebruikt, en parabenen en kunstmatige zoetstoffen achterwege worden gelaten. Een tandpasta zonder fluor heeft vaak een zeer overzichtelijke ingrediëntenlijst.

Toch zal de overstap even wennen zijn: een dergelijke tandpasta zal anders smaken en voelen. Ben je er zeker van dat je de overstap wilt maken? Dan is het het proberen waard. Wij hebben in onze webshop een van de best geteste tandpasta’s van Nederland , klik hier voor onze webshop.