LAATSTE DAG *

TANDEN BLEKEN 7,50 PER SESSIE

r

Normaal 20,- per sessie

Nu maar 7,50 per sessie

Vandaag 62,5% korting

Alles duurder? Wij goedkoper!

WAAROM WITGEBIT?

Witte tanden in 1 bezoek

Geen resultaat geld terug

10.000+ positieve recensies

Betaal pas over 30 dagen

HOOGSTE KORTING OOIT

Tanden bleken

77.000+ VOLGERS

tanden bleken utrecht

8 JAAR ERVARING

10.000+ POSITIEVE RECENSIES

500.000+ GINGEN JOU VOOR

15 VESTIGINGEN

Tanden bleken den haag

Deze actie is bijna voorbij ! Klik op boek nu en wacht dan even op de agenda. Dit kan iets langer duren door de enorme drukte. Het is gekkenhuis!

LAATSTE DAG *

62,5% korting ! Tanden bleken van 20,- voor 7,50 per sessie

Wit in 1 bezoek

Geldteruggarantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

De grootste en goedkoopste tandenbleker ter wereld

 

De absolute specialist in Tanden bleken

 

Tandpasta zonder Fluoride

Een tandpasta zonder fluor levert tegenwoordig geen al te grote zoektocht meer op. Waar er voorheen werd gezworen bij de kracht van fluor in tandpasta’s zijn er nu steeds meer tegengeluiden te horen. Meer en meer mensen kiezen voor een tandpasta zonder fluoride of een compleet natuurlijke variant. Hoe beslis je wat de juiste tandpasta is en waar is dit zoal van afhankelijk? Wij zetten de verschillen tussen een ‘normale’ en natuurlijke tandpasta op een rijtje zodat jij een overwogen keuze tussen de twee kunt maken.

Tandpasta zonder Fluoride

Wat is de werking van fluoride?

Ga je voor een standaard tandpasta in de supermarkt, dan is de kans groot dat er fluoride in zit. Fluoride is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt, namelijk in onze tanden en botten. Het zorgt voor verhard tandglazuur en beschermt zo tegen bacteriën die gaatjes veroorzaken. Niet meer dan logisch dat het zodoende in veel mondverzorgingsproducten aanwezig is, toch? De reden dat steeds meer mensen voor een fluoride-loze of natuurlijke tandpasta kiezen heeft te maken met de keerzijde van het stofje.

Wat zijn de nadelen van Fluoride?

In grotere hoeveelheden heeft fluoride namelijk een negatief effect op het lichaam. Nieren, botten, zenuwen en spieren kunnen worden aangetast wanneer het stofje in grote hoeveelheden wordt ingenomen. Ook bij (jonge) kinderen heeft te veel fluoride mogelijk nadelige effecten op de ontwikkeling. Kindertandpasta’s bevatten daardoor minder van deze stof. De reden dat mensen voor minder of geen fluoride in de tandpasta kiezen lijkt daardoor logisch. Toch hoef je niet meteen de overstap naar compleet natuurlijk te maken. Er zijn ook natuurlijke(re) varianten mét fluoride.

Wat is een natuurlijke tandpasta?

Wil je helemaal organic gaan? Dan ga je voor een pasta zonder het schuimmiddel SLS, parabenen en kunstmatige zoetstoffen. Dit vraagt om enige omschakeling, want de smaak en de structuur van natuurlijke tandpasta’s is heel wat anders dan die van de merken die we allemaal kennen. Maar vind je het belangrijk om die stap te wagen dan zijn er steeds meer (natuurlijke) mogelijkheden en kun je deze op een verantwoorde én eenvoudige wijze maken.