VALENTIJNSACTIE : BIJNA UITVERKOCHT!

Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon GRATIS

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Wij hebben Vacatures en verkopen ook Tandenbleeksets, Bleekstrips, Tandpasta en mondwater in onze webshop

 

VALENTIJNSACTIE

Tanden bleken 10,- per sessie

BIJNA VOLGEBOEKT !

N

Witte tanden in 1 bezoek

N

Geen resultaat geld terug

N

10.000+ positieve recensies

N

15 vestigingen door NL

N

Bleeksets en bleekstrips

LAATSTE KANS!

N

Natuurlijke producten

N

100% veilig en pijnloos

N

Wij bestaan al 8 jaar

N

Betaal over 30 dagen

N

Of zelfs in 3 termijnen

Een tandpasta zonder fluor: het verschil met ‘normale’ tandpasta’s

Een tandpasta zonder fluor wordt door steeds meer mensen gebruikt en meer en meer wordt er voor een compleet natuurlijke tandpasta gekozen. Dit zijn tandpasta’s die bijvoorbeeld geen conserveringsmiddelen of andere schadelijke ingrediënten bevatten. Het zijn bovendien pasta’s die bestanddelen bevatten die volledig uit de natuur komen en waarvan de herkomst en het effect volledig duidelijk zijn. Benieuwd naar het complete verschil tussen gewone en natuurlijke tandpasta’s? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Tandpasta zonder fluor

Wat is fluoride precies?

Fluoride komt van nature in ons lichaam voor: het bevindt zich in onze tanden en botten. Het zorgt ervoor dat het tandglazuur verhard en beschermt zo tegen bacteriën die gaatjes veroorzaken. Het moge duidelijk zijn waarom het in zoveel tandpasta’s en andere producten voor mondgezondheid zit verwerkt. Er zijn echter redenen waarom mensen besluiten fluoride te weren en voor puur natuur te gaan. Dit gaat over de hoeveelheid fluoride die we tot ons mogen nemen.

Wat zijn de nadelige effecten van fluoride voor je gezondheid?

In grotere hoeveelheden kan fluoride verschillende onderdelen van het lichaam, zoals botten, zenuwen en spieren, aantasten. Ook heeft de stof mogelijk nadelige effecten op de ontwikkeling van een kind, waardoor kleutertandpasta’s minder van deze stof bevatten. In vrijwel alle bekende tandpastamerken zit echter fluoride. Wil je de hoeveelheid van deze stof minderen of zelfs helemaal schrappen, dan zal je buiten de gebaande (supermarkt)paden moeten gaan. Veel biologische winkels hebben tegenwoordig een groeiend assortiment natuurlijke verzorgingsproducten en ook tandpasta’s zijn hierbij vertegenwoordigd.

Wat ontbreekt er nog meer in natuurlijke tandpasta’s?


In een tandpasta zonder fluor ontbreekt vaak ook het schuimmiddel SLS, dat tevens in schoonmaakmiddelen wordt gebruikt, en worden parabenen en kunstmatige zoetstoffen achterwege gelaten. Een tandpasta zonder fluor heeft een ingrediëntenlijst zonder ingewikkelde, scheikundige namen. Het vergt echter enige omschakeling, want het zal anders smaken én voelen. Ook onder de natuurlijke tandpasta’s zijn diverse soorten te vinden en het aanbod blijft groeien. Zo kies je, na enig onderzoek, de tandpasta die jou het beste gevoel en resultaat geeft.