BLACKFRIDAY : 70% KORTING

Tanden bleken slechts 6,- per sessie !

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Tanden bleken nu slechts 6,- per sessie

 

Hier kan je niet meer over nadenken, bijna alle plekken zijn al weg!

 

Nu slechts 6,- per sessie

Het hoogste voordeel ooit

Je hebt absoluut geen tijd meer om te wachten

Zeer waarschijnlijk is alles morgen al uitverkocht!

Het is compleet gekkenhuis! Bijna alle plekken tot kerst zijn al weg! Hier kan je niet meer over nadenken!

Tandpasta

Ken je die scène in elke film waar de hoofdpersoon op het punt staat op een date te gaan, en hij of zij eeuwig in de badkamer zit om zichzelf perfect te maken? Nou, we weten allemaal dat dat niet het echte leven is.

In het echte leven haasten mensen zich altijd naar de badkamer vlak voor een afspraakje omdat ze vergeten zijn hun tanden te poetsen. En tandpasta is een van die dingen die je niet echt kunt faken. Als je date je ziet met een frisse mond, weten ze dat je moeite hebt gedaan.

Maar tandpasta is niet alleen om je adem lekker te laten ruiken – het is ook een belangrijk onderdeel van de mondhygiëne. Tandbederf is een van de meest voorkomende tandproblemen ter wereld. Daarom is het belangrijk om de juiste tandpasta te kiezen. In dit artikel behandelen we alles wat je moet weten over tandpasta – van het kiezen van de juiste smaak tot het voorkomen van gaatjes. 

Hoe kies je de juiste tandpasta?

Je hebt een enorme keuze aan tandpasta’s. Maar welke past bij jouw tanden? En welke is goed voor je gebit?

Er zijn allerlei soorten tandpasta, voor elk type gebit en elk type tand. Zo zijn er speciale tandpasta’s voor witte tanden, tandpasta’s voor bescherming van het tandvlees enzovoorts.

Maar hoe kies je nu de juiste? Het beste kun je de tandpasta proberen die het dichtst bij je eigen ideale past. Als je geen idee hebt wat je zoekt, dan kun je altijd advies vragen aan de tandarts of apotheker.

Pro tips voor het gebruik van tandpasta

Je hebt je tanden weer eens flink schoongemaakt met tandpasta. Maar nu? Hoeveel tandpasta moet je nu eigenlijk op je tandenborstel doen?
Volg onze pro tips om ervoor te zorgen dat je elke dag weer fris en fruitig oogt.

Als eerste: maak de tandpasta niet te nat. Dat betekent dat je genoeg tandpasta op de tandenborstel moet doen, maar niet te veel water erbij. Anders spoelt de tandpasta meteen het poetsresultaat weer weg.

Ten tweede: poets in korte, draaiende bewegingen. Ga niet helemaal van links naar rechts over je tanden, maar maak veel kleine bewegingen. Zo bereik je elke hoek en kant van je gebit.

En als laatste: spoel je mond na het poetsen goed uit met water. Zo verwijder je alle sporen van tandpasta en blijf je tot slot fris en fruitig ruiken.

Wat is tandpasta?

Tandpasta bestaat uit een pasta die wordt gebruikt om de tanden te reinigen. Het wordt vaak op smaak gebracht met munt, om de gebruikers een frisse smaak in de mond te geven.

Tandpasta is er in verschillende vormen, waaronder gel, pasta en poeder. Het is ook verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals munt, citrusvruchten en aardbei. Tandpasta wordt gebruikt om tandplak en bacteriën van de tanden te verwijderen, evenals vlekken.

Moet je mondwater gebruiken?

Heb je net je tanden gepoetst met tandpasta, is het dan nodig om ook nog een fles water open te trekken en je mond te spoelen?

Nou, nee.

In feite is het beter om je mond niet te spoelen na het poetsen van je tanden. De fluoride in de tandpasta gaat dan aan het werk en dat is precies wat je wilt – fluoride beschermt je tanden tegen cariës.

Dus als je wilt dat jouw glimlach er stralend uitziet, kun je beter stoppen met het spoelen van je mond na het poetsen van je tanden – en je richten op het gebruik van een goede tandpasta

Hoe tandpasta te gebruiken?

Je moet de tandpasta op de juiste manier gebruiken om de beste resultaten te krijgen. Gebruik je tandpasta niet te veel, want dan raakt je tandvlees geïrriteerd. Gebruik je het juist wel vaak genoeg, dan blijft je tandvlees gezond en voorkom je ontstekingen.

Wacht ook niet te lang voordat je begint met poetsen – al na drie minuten beginnen met poetsen is goed. Je hoeft niet lang over je tanden te poetsen – vijf tot tien seconden is meer dan genoeg.

 

 

Conclusie

Het is tijd om je kennis over tandpasta bij te schaven! Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten tandpasta op de markt, dat het moeilijk kan zijn om te weten welke tandpasta het beste bij je past.

We helpen je met een paar basisprincipes: beslis eerst of je een tandpasta met fluoride wilt of niet. Zo ja, lees dan zorgvuldig het etiket om er zeker van te zijn dat het fluoridegehalte aan uw behoeften voldoet.

Als u op zoek bent naar een whitening tandpasta, zorg er dan voor dat deze zacht is voor uw tanden en geen agressieve chemicaliën bevat. Er zijn nu ook tandpasta tabletten op de markt, die een goede optie zijn als je op reis bent of geen ruimte hebt om je gewone tube tandpasta mee te nemen.

Bespaar nu heel veel geld !

Zij kwamen ook Tanden bleken

Zij kwamen ook Tanden Bleken bij Witgebit!

Je kent ons van