VALENTIJNSACTIE : BIJNA UITVERKOCHT!

Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon GRATIS

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Wij hebben Vacatures en verkopen ook Tandenbleeksets, Bleekstrips, Tandpasta en mondwater in onze webshop

 

VALENTIJNSACTIE

Tanden bleken 10,- per sessie

BIJNA VOLGEBOEKT !

N

Witte tanden in 1 bezoek

N

Geen resultaat geld terug

N

10.000+ positieve recensies

N

15 vestigingen door NL

N

Bleeksets en bleekstrips

LAATSTE KANS!

N

Natuurlijke producten

N

100% veilig en pijnloos

N

Wij bestaan al 8 jaar

N

Betaal over 30 dagen

N

Of zelfs in 3 termijnen

Tandenbleekset

Vroeg of laat zal je het mogelijk een keer overwegen: het gebruik van een tandenbleekset. Je tanden zijn niet meer zo wit als ze ooit geweest zijn of je wilt voor het eerst in je leven een écht stralend witte lach. Hoe pak je dit aan en waar let je op bij het kiezen van een tandenbleekset?

Hoe een tandenbleekset precies werkt

Bij het bleken van tanden worden vloeistoffen gebruikt die je tanden witter of bleker maken. In deze vloeistoffen zit een (kleine) hoeveelheid waterstofperoxide, die het lichter worden mogelijk maken. Bij het gebruik van een tandenbleekset vul je een bitje met de meegeleverde vloeistof en plaats je dit gedurende twintig à dertig minuten in je mond. Dan zal je zien dat dit vaak geen resultaat op levert , je tanden worden 1 of geen enkele tint witter.

Waarom een tandenbleekset niet werkt

Dit komt omdat de lamp van het bitje veel te zwak is om jouw tanden te bleken. Doordat het licht zo zwak is bleken je tanden niet of niet snel. Daarnaast kan je de gel niet secuur aanbrengen waardoor het op je tandvlees kan gaan zitten , dit wil je niet. 

Bij Witgebit maken wij gebruik van zeer sterke lampen in combinatie met een mondspreider. Op deze manier krijg je heel snel het gewenste resultaat en heb je geen last van allerlei nare bijwerkingen. Tel uit je winst!

Ook bij tanden bleken via witgebit is het van belang dat je jouw gebit zelf goed onderhoud. Hoe beter je dit doet, hoe sneller en mooier het resultaat van het bleken zal zijn. Maak dus gebruik van een goede tandpasta, (elektrische) tandenborstel en tandenstokers. Ook het gebruik van bepaalde voedingsmiddelen heeft effect op het uiteindelijke resultaat.

Kortom tanden bleken in een kliniek is vele malen effectiever dan een tandenbleekset. Kom daarom tanden bleken bij Witgebit!

Tandenbleekset

Extra tips 

Zo is te veel suiker niet alleen slecht voor je gezondheid, maar ook voor je gebit. Bepaalde groenten dragen daarentegen juist bij aan het verwijderen van tandplak.

En roken is niet alleen slecht voor je longen, maar óók voor je tanden. Op deze manier kun je je gebit extra ondersteunen bij het witter worden. Houd deze ‘richtlijnen’ in acht en het resultaat van een tanden bleken wordt optimaal.