PINKSTERACTIE : 62,5% KORTING

Tanden bleken van 20,- per sessie voor slechts 7,50 !

Wit in 1 bezoek

Geldteruggarantie

10.000+ recensies

19 vestigingen 

Betaal achteraf

47.000 Likes FB

PINKSTERACTIE : 62,5% KORTING

Tanden bleken van 20,- per sessie 

VOOR SLECHTS 7,50 !

✔Witte tanden in 1 bezoek ✔Geen resultaat geld terug ✔7 jaar ervaring ✔19 vestigingen ✔47.000 likes FB ✔10.000+ recensies ✔Achteraf betalen

Tandenbleekset

Vroeg of laat zal je het mogelijk een keer overwegen: het gebruik van een tandenbleekset. Je tanden zijn niet meer zo wit als ze ooit geweest zijn of je wilt voor het eerst in je leven een écht stralend witte lach. Je tanden laten bleken is een optie, maar deze stap is mogelijk te groot om te zetten. Liever doe je zelf een eerste poging richting een wittere lach in je eigen, vertrouwde omgeving. Niet doen!

Hoe een tandenbleekset precies werkt

In de thuisbleeksets worden vloeistoffen gebruikt die je tanden witter of bleker maken. Deze vloeistoffen zijn vaak veel te sterk. Bij het gebruik van een tandenbleekset vul je een bitje met de meegeleverde vloeistof en plaats je dit gedurende twintig à dertig minuten in je mond. Dit is levensgevaarlijk! Vaak loopt de gel uit naar het tandvlees en veroorzaakt het flinke blaren en steken. Daarnaast is het bitje een stuk minder krachtig dan onze lampen.

Kies voor ervaring

Wij van witgebit bleken al 6 jaar lang tanden. Inmiddels hebben we bijna 500,000 klanten geholpen. Wij weten precies wat goed voor jouw en je tanden is. Voor de prijs hoef je het niet te laten , wij zijn veel goedkoper dan de gemiddelde thuisset. En bij ons is geen resultaat ook nog eens geld terug. Gewoon omdat wij weten waar wij over praten.

Tandenbleekset

Verzorg je tanden goed

Hoe beter je dit doet, hoe sneller en mooier het resultaat van het bleken zal zijn. Maak dus gebruik van een goede tandpasta, (elektrische) tandenborstel en tandenstokers. Ook het gebruik van bepaalde voedingsmiddelen heeft effect op het uiteindelijke resultaat. Zo is te veel suiker niet alleen slecht voor je gezondheid, maar ook voor je gebit.

Bepaalde groenten dragen daarentegen juist bij aan het verwijderen van tandplak. En roken is niet alleen slecht voor je longen, maar óók voor je tanden. Op deze manier kun je je gebit extra ondersteunen bij het witter worden. Houd deze ‘richtlijnen’ in acht en het resultaat van tanden bleken bij Witgebit wordt optimaal.