BLACKFRIDAY : 70% KORTING

Tanden bleken slechts 6,- per sessie !

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Tanden bleken nu slechts 6,- per sessie

 

Hier kan je niet meer over nadenken, bijna alle plekken zijn al weg!

 

Nu slechts 6,- per sessie

Het hoogste voordeel ooit

Je hebt absoluut geen tijd meer om te wachten

Zeer waarschijnlijk is alles morgen al uitverkocht!

Het is compleet gekkenhuis! Bijna alle plekken tot kerst zijn al weg! Hier kan je niet meer over nadenken!

Tanden wit maken op een natuurlijke manier

De meeste mensen zullen geen nee zeggen tegen natuurlijk wittere tanden. Maar er iets voor doen? Dat is een tweede. Er zijn diverse middelen die je thuis kunt proberen en die je een eenvoudige kans geven om je gebit iets witter te laten worden.

Trap hier niet in! Je bent vaak lang bezig en het is maar afwachten of je überhaupt resultaat hebt. Bij Witgebit hanteren wij daarom geen resultaat geld terug zodat jij altijd zeker bent van je zaak.

Natuurlijk witte tanden

Dit is wat ze vaak zeggen hierover ; ‘’de mond spoelen met kokosolie is de eerste eenvoudige manier. Dit heeft een reinigend effect dat “oil pulling” heet. De afvalstoffen in je mond hechten zich aan de olie en worden verwijderd zodra je de kokosolie weer (goed) uitspuugt. Doe dit gedurende vijftien minuten en poets vervolgens je tanden. Ook poetsen met baking soda is een goede optie voor natuurlijk wittere tanden.

Tanden witten natuurlijk of natuurlijk?

Het zorgt voor de neutralisatie van de zuren in de mond. Belangrijk is om deze methode niet meer dan één keer in de twee weken te gebruiken, omdat dit anders schadelijk kan zijn voor het tandglazuur.’’

De waarheid is dat dit totaal niet werkt en zonde van je geld is , je kan het proberen maar zeg niet dat wij je niet gewaarschuwd hebben. Baking soda is echt sterk af te raden. Je brengt meteen grote schade toe aan je gebit en neemt zelfs een groot risico dat jouw tanden gaan rotten

Witte tanden

Een andere optie die je weleens hoort voor natuurlijk wittere tanden is een mengsel van zout en citroensap. Het zout zorgt voor de verwijdering van tandsteen en het citroensap voor het daadwerkelijk witter worden van je gebit. Ook dit  kunnen wij naar het rijk der fabelen verwijzen. Het is meerdere malen bewezen dat het niet werkt. Ook wat je eet en drinkt heeft effect.

Een gezonde levensstijl is niet alleen goed voor je hele lichaam, maar óók voor je gebit. Zo is calcium goed voor het onderhoud van onder andere je tanden van binnenuit. Van buitenaf is het goed om suikers, thee en koffie enigszins te beperken. Deze zorgen voor extra aanslag op je gebit.

Niet tevreden? Kies voor Witgebit!


Wil je natuurlijk wittere tanden? Dan is er maar 1 optie. Ga naar Witgebit! Met onze speciale bleekmethodes heb je in 1 sessie witte tanden. Daarnaast betaal je maar een tientje per sessie , tel uit je winst! Twijfel je nog check dan onze social media of website met 5000 resultaten zijn wij de absolute nummer 1 in Nederland.