Geldteruggarantie

5000+ recensies

19 vestigingen

100% veilig

Bedrijf van het jaar

Bekend van televisie

5000 foto’s en video’s op Facebook en Insta

Tijdelijke actie : Tanden bleken  €10 sessie

 

WITGEBIT NEDERLAND

Tanden bleken?

Wil je 100% veilig en professioneel je tanden laten bleken ? Witgebit Nederland is gevestigd in 19 steden en is de specialist voor het laten bleken van je tanden!

Waarom bij ons?

 • Geld terug garantie
 • Witte tanden in één bezoek
 • 100% veilig
 • Wij verwijderen tandplak
 • 500,000 zijn je voorgegaan

   

   

Actie 5-jarig bestaan: Nu alles voor de helft van de prijs! Tanden bleken vanaf €10 per sessie!

Maak direct een afspraak bij onze vestiging

Tanden bleken


Heldere witte tanden wekken sympathie op en vergroten uw zelfvertrouwen. Het is dus niet verwonderlijk dat het bleken van tanden populair is.

Toch zijn er nog veel vragen over dit onderwerp.

Is het veilig, welke methoden zijn er en is het effect blijvend?

Stralende en witte tanden zijn populair en de vraag naar bleekbehandelingen neemt toe.

Meer en meer mensen kiezen ervoor om hun tanden witter te maken.

Naarmate je ouder wordt, worden tanden en kiezen donkerder van kleur.

Dit komt deels door kleurstoffen in voedingsmiddelen en dunner wordend glazuur. Bleken is een optie om de tanden een paar tinten lichter te maken.

 

Overweegt u een bleekbehandeling? Tanden bleken is in veel gevallen mogelijk, maar zeker niet altijd.  Op deze pagina meer informatie.

 

Hoe wit worden mijn tanden?

Hoe wit worden mijn tanden na één behandeling?

De eindresultaten zijn afhankelijk van de conditie van de tanden en de oorspronkelijke kleur van de tanden, die genetisch bepaald is.

Je tanden worden zo wit als ze kunnen worden, maar de een heeft wittere tanden van zichzelf dan de ander.

 

Sommige mensen die onlangs hun tanden hebben laten bleken, raken snel gewend aan de nieuwe kleur, waardoor ze de indruk krijgen dat de tanden na een paar maanden niet meer zo wit zijn, meestal na een paar maanden zal de kleur met twee tot drie tinten afnemen .

De mate van verkleuring is gedeeltelijk inherent aan wat u eet en drinkt, en mogelijk rookt.`

 

Witgebit is de enige die werkt met een echt geld terug garantie!

Tanden bleken bij witgebit betekent dus gegarandeerd witte tanden in 1 bezoek.

 

Methoden voor tanden bleken

1. Whitestrips

Whitestrips zijn doorzichtige strips met een dun laagje bleekgel. Deze strips plak je op jouw tanden en bevatten altijd de schadelijke stof peroxide.  Met deze whitestrips kan je thuis jouw tanden bleken.

Helaas blijkt het vaak weinig effectief door de summiere hoeveelheid gel die erop zit, daarnaast gaan de whitestrips zelden door tot de achterste tanden waardoor je dus een aantal gele tanden overhoudt.

De strips worden verkocht in een kuur van zeven of veertien dagen. Daarmee zijn gelijk de volgende problemen benoemd. De kuur is vaak te lang waardoor je al gauw een dag vergeet.

Tel daarbij op dat mensen in de huidige maatschappij alles direct willen en je weet waarom whitestrips niet de beste oplossing zijn.

2. Bleeklamp & Bleekgel

Je tanden bleken met deze methode is nog steeds het meest effectief en kan zowel met peroxide als non-peroxidebleekgel worden uitgevoerd.  Door de mondspreider die je in krijgt komt het gehele gebit vrij te liggen waardoor de bleekgel op alle tanden kan worden aangebracht.

Er wordt dus geen tand overgeslagen. Door de krachtige bleeklamp in combinatie met de bleekgel heb je in een aantal uur witte tanden, Je boekt dus direct resultaat!

3. Whitening Tandpasta

De whitening tandpasta is grotendeels gebakken lucht. Ze worden uitstekend verkocht door de verpakking en de geweldige reclames maar de hoeveelheid werkzame stoffen die in de tandpasta’s aanwezig zijn mogen geen naam hebben.

Na lang poetsen kunnen jouw tanden er misschien enkele tinten witter van worden. Maar dat is geen zekerheid.

4. Tandenbleekpen

In een tandenbleekpen zit bleekgel. Vaak bevat deze gel de schadelijke stof peroxide. Met de pen kan je de bleekgel op de tanden aanbrengen. Het grote nadeel van deze tandenbleekpennen is dat er geen enkele beschermlaag over de bleekgel heen zit.

Op die manier veeg je deze onvermijdelijk weg met je lippen of je slikt het in. Zodoende krijgt de gel niet de tijd om in de tanden te trekken en is het effect dus minimaal. Bij deze methode is ook heel moeilijk om alle tanden te bereiken.

5. Charcoal

Charcoal geeft altijd een flinke rotzooi bij gebruik. Na een aantal dagen poetsen kunnen je tanden wel iets witter worden maar net als bij de tandpasta is dat geen zekerheid. Daarbij ben je ook weer een aantal dagen een paar keer per dag bezig met poetsen. Direct resultaat kan je dus wel vergeten!

Conclusie

Een bleeklamp in combinatie met bleekgel en de mondspreider is nog altijd de beste oplossing. Bij deze methode worden er geen tanden overgeslagen en je behaald direct resultaat, dat is wat de meeste mensen willen.

Bij Witgebit is geen resultaat zelfs geld terug zo overtuigd zijn wij van ons product. De kracht van de bleeklamp zorgt ervoor dat je ook non-peroxidebleekgel kan gebruiken.

Juist omdat die lamp ontbreekt moeten de meeste andere middelen wel gebruik maken van peroxide. Voor meer informatie over wie wij zijn en waarom wij tanden bleken, klik op de voorgaande link.

Meer dan 500,000 mensen gelukkiger gemaakt

In de afgelopen 5 jaar is Witgebit uitgegroeid tot dé specialist in tanden bleken. Wij hebben vestigingen in heel Nederland. Dus ben je op zoek naar een betrouwbaar adres voor tanden bleken in Nederland? Kies voor Witgebit!

De afgelopen jaren zijn meer dan 500.000 mensen jou voorgegaan en wij hebben hen gelukkig gemaakt met een stralend wit gebit. Onze werkwijze is 100% veilig en wij hanteren niet goed geld terug garantie. Na slechts 1 bezoek profiteer je van een prachtig wit gebit.

100% veilig je tanden bleken

Onze behandeling voor een wit gebit is 100% veilig en zeer effectief. Zo heb je na één bezoek al witte tanden. Dit betekent dat je snel resultaat hebt, maar ook dat het weinig kosten met zich meebrengt. 

Witgebit Nederland

Wil je een behandeling voor een wit gebit in Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met tanden bleken en zijn onder andere gevestigd in Rotterdam, Amsterdam, Den haag en Utrecht. Binnen 1 bezoek heb je een prachtig wit gebit.

Ook verwijderen wij direct tandplak. Niet goed? Dan heb je bij ons geld terug garantie. Wij zorgen op een 100% veilige manier voor witte tanden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak of kom eens langs in onze vestiging!

 #WitGebitNederland

EERSTE INDRUK

”We hadden ooit is gelezen dat 95% van de mensen als eerste naar je tanden kijkt. Dan zitten ze bij ons nu goed haha”

DE ZOMER

”Dankzij Witgebit gaan wij weer stralend de zomer in. In 2 uurtjes was het gepiept”

DE MAN

” Ik werd als eerste gestuurd door mijn vriendengroep. Inmiddels zijn we allemaal geweest. Super tevreden”

Witte tanden in 1 bezoek

500.000+ MENSEN ZIJN JE VOORGEGAAN

  • Geen resultaat is geld terug
  • Wij verwijderen als enige tandplak
  • Bekend van radio & tv
  • 19 vestigingen
MOEITE MET KIEZEN?

Vraag een gratis consult aan!

  • Persoonlijk online advies
  • Direct na consult een behandeling
  • Gratis en vrijblijvend
  • Via Facebook en Instagram

Maak direct een afspraak bij Witgebit Nederland