Je tanden bleken in Zoetermeer? Dit zijn de belangrijkste feiten

Wil je je tanden bleken in de buurt van Zoetermeer? Het mooiste resultaat voor wittere tanden krijg je nog altijd door dit bij een ervaren tandenbleker als Witgebit Den haag te laten doen. De behandeling is intensiever, maar dit levert het meest langdurige resultaat op. Daarnaast is het een stuk goedkoper dan andere methodes. Tenminste , als je thuis werkt.

Hoe tanden bleken precies in zijn werk gaat en wat de verschillende opties zijn leggen we je in een paar stappen uit.

Hoe tanden bleken in zijn werk gaat

Bij witgebit werken wij niet met schadelijke stoffen. Wij kiezen wij ervoor om onze eigen speciale gel te laten ontwikkelen in een vooraanstaand lab op het gebied van tanden bleken. Van hetzelfde lab kan je ook kiezen voor onze whitening tandpasta en whitening mondwater.

Goedkoper en vaker herhalen versus duurder en intensiever

Zelf je tanden bleken is de slechtste optie. Je zult de (be)handeling dagelijks moeten herhalen totdat je het gewenste resultaat hebt. Dit kan lang duren of je hebt zelfs helemaal geen resultaat. Daarnaast zorgt het vaak voor pijn omdat je het bitje zolang in je mond moet hebben.

Tanden bleken bij Witgebit

Bij witgebit maken wij jouw tanden spierwit in iets langer dan een uur. Wij zijn zo overtuigd van onze producten dat we zelfs de regel ; geen resultaat geld terug hanteren.

Daarnaast betaal je maar een tientje per sessie!

De afweging of je je tanden laat bleken in Zoetermeer of je dit zelf doet hangt dus helemaal van jouw voorkeur af.

Het verzorgen van je tanden als je ze bleekt

Hoe je je tanden ook bleekt, de verzorging van je gebit is in alle gevallen belangrijk. Diverse voedingsmiddelen hebben een bepaald effect, zowel positief als negatief. Het resultaat van een behandeling is deels afhankelijk van hoe jij je tanden verzorgt. Laat suiker bijvoorbeeld vaker links liggen en eet groenten die tandplak helpen verwijderen. Zo krijg jij het mooiste resultaat en geniet jij sneller van mooie, witte tanden.