KERSTACTIE 62,5% KORTING ! VOL=VOL

Tanden bleken van 20,- per sessie voor 7,50 per sessie

Wit in 1 bezoek

Geldteruggarantie

10.000+ recensies

19 vestigingen

Betaal achteraf

Personeel gezocht !

KERSTACTIE 62,5% KORTING ! VOL=VOL

Tanden bleken geen 20,- per sessie 

MAAR SLECHTS 7,50 PER SESSIE

✔Direct wit ✔10.000+ recensies ✔Garantie ✔7 jaar ✔19 vestigingen ✔Ook op Giftcards

Tanden bleken Zaandam

Wil je je tanden bleken in Zaandam? Dan heb je de keuze uit diverse opties. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste praktijk kiest? En waar moet je zoal op letten als je je tanden laat bleken? Natuurlijk heb je de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan, maar hierbij moet je een aantal dingen in de gaten houden. Wij zetten alles op een rijtje wat je moet weten als je je tanden een aantal tinten lichter wilt laten worden.

Tanden bleken zaandam

Hoe gaat tanden bleken in zijn werk?


Om een goede beslissing te nemen is het belangrijk om te weten hoe het bleken precies in z’n werk gaat. Bij het bleken van je tanden bij witgebit wordt er geen waterstofperoxide gebruikt. Wij gebruiken bleekgel op basis van kokosnootolie en zonnebloemolie. Zoals je kan zien op onze website behalen wij hier de beste resultaten mee in slechts 1 behandeling.

Kies je voor een tandenbleekset? Hou er dan rekening mee dat dit schadelijk is voor je tanden en tandvlees. Daarnaast duurt het veel langer , als je al resultaat hebt. Ditzelfde geldt voor het bleken bij de tandarts, daar komt nog bij dat de prijs hiervan in de honderden euro’s kan lopen. Terwijl je bij Witgebit maar 10 euro per sessie betaald, tel uit je winst!

Kan ik mijn tanden bleken in Zaandam?

Of je nu kiest voor je tanden bleken in Zaandam of zelf aan de slag gaat; het verzorgen van je gebit is hoe dan ook belangrijk. Te veel suiker is nooit goed, maar voorkomt ook dat het bleken van je tanden een gewenst effect heeft. Daarnaast zijn er verschillende groenten die het verwijderen van tandplak bevorderen. Neem bovenstaande tips in acht en het (laten) bleken van je tanden zal het beste resultaat hebben. Zo geniet jij binnen de kortste keren van een stralend wit gebit.