INFLATIE ACTIE -62,5%

Tanden bleken geen 20,- per sessie maar slechts 7,50

Wit in 1 bezoek

Geldteruggarantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

LAATSTE KANS : MORGEN GAAN DE PRIJZEN 100% OMHOOG

Tanden bleken geen 20,- per sessie

MAAR SLECHTS 7,50 !

✔Witte tanden in 1 bezoek ✔100% garantie ✔15 locaties ✔47.000 likes FB ✔10.000+ recensies ✔Afterpay ✔8 jaar 

Tanden bleken voor en na ?

Bij je tanden bleken is voor en na het witten een belangrijke graadmeter of het werkt. Bovendien heb je verschillende behandelingen om uit te kiezen en zijn er verschillende afwegingen die je kunt maken. Zo kun je voor het bleken van je tanden naar Witgebit gaan, maar is het ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan. In dit laatste geval heb je diverse sets om uit te kiezen. Hieronder worden de verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje gezet, zodat je een overwogen beslissing kunt nemen.

Hoe kan je jouw tanden wit maken?


Hoe je je tanden ook wilt bleken, alle behandelingen gaan uit van hetzelfde principe. Echter verschillen de ingrediënten per tandenbleker zo enorm dat je ze niet over 1 kam kan scheren. Wij bij Witgebit maken gebruiken van zonnebloemolie en kokosnootolie als hoofdingredienten en gebruiken daarbij ook nog eens onze speciale lamp. Wij zijn ook de enige in Nederland die duizenden resultaten online hebben. Wel zo eerlijk toch?

Tanden bleken voor en na

Op welke manieren kan je je tanden bleken?

Bij een tandarts is het resultaat altijd maar afwachten en ben je honderden euro’s kwijt. Ga je liever thuis aan de slag? Dan heb je in de gemiddelde supermarkt of drogist diverse whiteners om uit te kiezen. Van een set met een bitje dat je dagelijks gedurende twintig minuten in moet houden tot een simpele pen; er is van alles mogelijk. Alleen nikst werkt of slechts een beetje. Daarnaast duurt alles super lang. De methode die wij bij Witgebit hanteren is de methode die het beste werkt, bekijk onze social media maar eens!

Welke voedingsmiddelen zorgen voor wittere tanden?

Waar je keuze ook op komt te vallen, het is belangrijk om je gebit in alle gevallen goed te verzorgen. Let je bijvoorbeeld op wat je wel en niet eet, dan zal je daar profijt van ondervinden. Suiker heeft een negatief effect op het witten van je tanden en zou een eventuele behandeling in de weg kunnen zitten. Bepaalde groenten hebben daarentegen een positief effect en helpen tandplak verwijderen. Om bij je tanden bleken voor en na een mooi resultaat te zien is het belangrijk om je gebit goed te verzorgen.

SPIN EN WIN!

  • WIN VANDAAG EEN GRATIS BEHANDELING OF EEN  WHITENING PAKKKET TWV 250,-

Draai nu!
Never
Remind later
No thanks