BLACKFRIDAY : 70% KORTING

Tanden bleken slechts 6,- per sessie !

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Tanden bleken nu slechts 6,- per sessie

 

Hier kan je niet meer over nadenken, bijna alle plekken zijn al weg!

 

Nu slechts 6,- per sessie

Het hoogste voordeel ooit

Je hebt absoluut geen tijd meer om te wachten

Zeer waarschijnlijk is alles morgen al uitverkocht!

Het is compleet gekkenhuis! Bijna alle plekken tot kerst zijn al weg! Hier kan je niet meer over nadenken!

Als expert op het gebied van tanden bleken werken al onze salons met non-peroxide bleekgel. Wat deze bleekgel precies is. Dat leggen we graag uit.

Wat is er anders aan non-peroxide bleekgel?

Eigenlijk zegt de naam van de bleekgel het eigenlijk al. De non-peroxide bleekgel is een bleekmiddel waaraan geen peroxide, zoals het alom bekende waterstofperoxide, is toegevoegd. Peroxide is een veel voorkomend bleekmiddel. Het maakt de tanden effectief een stuk witter. Echter is een groot nadeel van peroxide dat het schadelijk voor uw gebit kan zijn.

Regelgeving rond gebruik waterstofperoxide

Vooral een hoog percentage waterstofperoxide kwam tot een aantal jaren terug in verschillende bleekmiddelen. Echter bleek dat zo’n hoog percentage waterstofperoxide nare gevolgen kan hebben voor de gezondheid en conditie van jouw tanden. Daarom mogen sinds november 2012 alleen nog tandartsen en mondhygiënisten (onder toezicht van een tandarts) een hoog genoeg percentage waterstofperoxide gebruiken in hun bleekmiddelen. Dit percentage is 6%. Consumenten en schoonheidsspecialisten mogen nog maar een percentage waterstofperoxide van 0,1% gebruiken. Echter is dit percentage te laag om ook daadwerkelijk uw tanden witter te kunnen maken.

Waarom kiezen voor de peroxidevrije bleekgel?

Wij bleken tanden uitsluitend met de peroxidevrije bleekgel. In dit bleekmiddel zitten alleen maar ingrediënten die 100% veilig zijn voor het gebit. Wilt u wittere tanden en er zeker van zijn dat het bleken van uw tanden geen nare gevolgen voor uw gezondheid en uw gebit zal hebben? Dan kunt u uw tanden het beste laten bleken met de non-peroxide bleekgel.

Zijn er nadelen aan het gebruik van peroxidevrije bleekgel?

Wij kunnen geen nadelige effecten bedenken. Het enige is dat u door deze bleekgel niet spierwitte tanden zult krijgen, zoals u die ziet in allerlei tandpasta reclames. Dit noemen wij ook wel de Gerard Joling glimlach.

Doordat de non-peroxide bleekgel alleen maar uit natuurlijke en 100% veilige ingrediënten bestaat is zo’n Gerard Joling glimlach gewoonweg niet mogelijk. Echter is het wel mogelijk dat uw tanden een flink aantal tinten witter zullen worden. Na een behandeling met dit bleekmiddel. U krijgt geen witte tandpasta reclame glimlach, maar wel natuurlijk, wittere tanden wanneer u de peroxidevrije bleekgel gebruikt. De beste tandbleekgel die er is. Bleekgel tanden voor jou!

Wie bleken tanden met de peroxidevrije bleekgel?

Welke organisaties en personen precies met de non-peroxidebleekgel tanden bleken, weten wij niet. Echter kunnen we vertellen dat al onze salons uitsluitend met dit bleekmiddel werken. Daarnaast worden uw tanden in al deze salons ook gebleekt door gespecialiseerde medewerkers. Het polijsten en bleken van tanden is namelijk het enige wat wij doen. Daarom zijn uw tanden, bij ons in goede handen. Ervaring tanden bleken? Dat hebben wij genoeg!

Maak een afspraak voor een peroxidevrije bleekbehandeling

Bent u overtuigd van onze effectieve en veilige methode voor het bleken van tanden. En wilt u een stralend wit gebit en een zelfverzekerde uitstraling?

Maak dan direct een afspraak.

Als expert op het gebied van tanden bleken werken al onze salons met non-peroxide bleekgel.
Wat deze bleekgel precies is.

Dat leggen we graag uit. met ons of bezoek een vestiging bij u in de buurt.