BLACKFRIDAY : 70% KORTING

Tanden bleken slechts 6,- per sessie !

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Tanden bleken nu slechts 6,- per sessie

 

Hier kan je niet meer over nadenken, bijna alle plekken zijn al weg!

 

Nu slechts 6,- per sessie

Het hoogste voordeel ooit

Je hebt absoluut geen tijd meer om te wachten

Zeer waarschijnlijk is alles morgen al uitverkocht!

Het is compleet gekkenhuis! Bijna alle plekken tot kerst zijn al weg! Hier kan je niet meer over nadenken!

Tanden

Het oude gezegde luidt: “Je kunt een boek niet beoordelen aan de hand van de omslag”. Maar blijkbaar kun je iemand wel beoordelen aan de hand van zijn tanden.

In deze tijd is het belangrijker dan ooit om voor je tanden te zorgen. En dan hebben we het niet alleen over poetsen en flossen, maar ook over tanden.

歯, ha (of “teeth” in het Engels) is het Japanse woord voor tand, en het is een essentieel onderdeel van ieders gezondheid.

Tanden zijn zelfs zo belangrijk dat ze vaak worden beschouwd als een van de drie pijlers van een goede gezondheid (de andere twee zijn geest en verstand).

Wat kun je doen om je tanden gezond te houden? Nou, we zijn blij dat je dat vraagt. In dit bericht leren we je alles wat je moet weten over tanden – van poets- tot flosstips.

Waarvoor dienen tanden?

Jouw tanden dienen eigenlijk twee belangrijke functies.

Ten eerste: zorgen ze er dus voor dat je kunt kauwen op voedsel.
Ten tweede: ze beschermen je kaak en wangen tegen slag en stoot.

In andere woorden, als je geen tanden hebt, dan kan je niet kauwen en loop je het risico om je kaak te breken bij een ongeluk. Dus het is belangrijk dat je goed voor je tanden zorgt!

Wat zijn de verschillende soorten tanden?

Je vraagt je misschien af wat de verschillende soorten tanden zijn.

Er zijn drie soorten tanden in de menselijke mond:
snijtanden,
hoektanden,
kiezen.

Snijtanden zijn de voortanden, hoektanden zijn de scherpe tanden achterin, en kiezen zijn de grote molens in het midden.

Elk type tand heeft een specifiek doel. Snijtanden worden gebruikt om voedsel te snijden, hoektanden om voedsel te scheuren en kiezen om voedsel te malen. Dus als je de volgende keer een boterham eet, bedenk dan welk type tand het werk doet.

Wat zijn veelvoorkomende tandproblemen?

Tanden zijn belangrijk, ze helpen je om voedsel te vermalen en te stoppen met kauwen op het goede moment.

Maar er kan veel misgaan met tanden, dus je moet ze goed verzorgen. Er zijn verschillende problemen die kunnen optreden zoals gaatjes, tandsteen en cariës.

Je kunt deze problemen voorkomen door tanden te poetsen, twee keer per dag met een gefluorideerde tandpasta, je mond schoon te houden en regelmatig naar de tandarts te gaan.

Tandproblemen kunnen erg pijnlijk zijn en leiden tot verlies van tanden. Het is daarom belangrijk om er zo snel mogelijk bij te zijn als je merkt dat er iets mis is met je tanden.

Wat zijn tanden?

Tanden zijn belangrijk. Ze zijn belangrijk omdat je ze nodig hebt om te eten. Maar dat is niet het enige – tanden kunnen ook heel mooi zijn.

Tanden als verlengstuk voor de rest van je uiterlijk. Het is niet voor niks dat 90% van de mensen bij een eerste ontmoeting altijd als eerste naar de tanden kijkt.

Het is heel erg belangrijk om je tanden goed te poetsen, omdat anders gaat het tandvlees ontsteken. En als dat gebeurt, dan gaat het pijn doen. Je tandvlees is dan rood en gezwollen. Daarom is het heel belangrijk om je tanden goed te poetsen!

 

 

Hoe groeien tanden?

Hoe worden tanden groot?
Als je kinderen hebt, zal je merken dat ze binnen enkele maanden na de geboorte al tandjes beginnen te krijgen. Dit gebeurt omdat de wortels van de babytanden al in de kaak van het kind aanwezig zijn.

Tanden groeien door een proces dat tandhervorming wordt genoemd.

Dit proces begint wanneer het tandvlees rondom de tand in beweging komt. Deze beweging duwt de wortel van de tand in de kaak, die vervolgens harder en harder wordt.

Deze hardere wortel stimuleert dan het bot waaruit de tand is gemaakt om harder te worden, waardoor de tand zijn normale lengte bereikt.

Hoe zorg ik voor mijn tanden?

Jij bent waarschijnlijk niet de eerste persoon die deze vraag stelt. Na al die jaren van morsen, drinken en roken is het dan ook niet zo gek dat onze tanden er niet zo fris meer uitzien.

Gelukkig zijn er veel manieren om onze tanden te bleken, of om ervoor te zorgen dat ze er langer mooi uit blijven zien.

Maar wat is nou de beste manier om voor onze tanden te zorgen?

Dat kan per persoon verschillen, maar in ieder geval is het belangrijk om regelmatig naar de tandarts te gaan en om flossen een vast onderdeel van je dagelijks leven te maken.

Vergeet ook je mondhygiëne niet: poets twee keer per dag je tanden en hou je tong schoon!

Gouden tand

Als u naar de tandarts gaat, kunt u de mogelijkheid krijgen om een gouden tand te laten plaatsen.

Dat is een tand die voorzien is van een gouden kroon, en die wordt als zeer luxe beschouwd.

Waarom zou iemand een gouden tand willen?
Er zijn een paar redenen.

Ten eerste kan het uw glimlach mooier maken.
Het kan je ook krachtiger en belangrijker laten voelen.
En tenslotte kan het laten zien dat je succesvol en rijk bent.

Dus als je erover denkt om een gouden tand te nemen, ga je gang! Het is een geweldige manier om de wereld te laten zien dat je aan de top staat.

Bespaar nu heel veel geld !

Zij kwamen ook Tanden bleken

Zij kwamen ook Tanden Bleken bij Witgebit!