LAATSTE DAG *

TANDEN BLEKEN 7,50 PER SESSIE

r

Normaal 20,- per sessie

Nu maar 7,50 per sessie

Vandaag 62,5% korting

Alles duurder? Wij goedkoper!

WAAROM WITGEBIT?

Witte tanden in 1 bezoek

Geen resultaat geld terug

10.000+ positieve recensies

Betaal pas over 30 dagen

HOOGSTE KORTING OOIT

Tanden bleken

77.000+ VOLGERS

tanden bleken utrecht

8 JAAR ERVARING

10.000+ POSITIEVE RECENSIES

500.000+ GINGEN JOU VOOR

15 VESTIGINGEN

Tanden bleken den haag

Deze actie is bijna voorbij ! Klik op boek nu en wacht dan even op de agenda. Dit kan iets langer duren door de enorme drukte. Het is gekkenhuis!

LAATSTE DAG *

62,5% korting ! Tanden bleken van 20,- voor 7,50 per sessie

Wit in 1 bezoek

Geldteruggarantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

De grootste en goedkoopste tandenbleker ter wereld

 

De absolute specialist in Tanden bleken

 

Hoe krijg je natuurlijk witte tanden?

De meeste mensen zullen geen nee zeggen tegen natuurlijk wittere tanden. Maar er iets voor doen? Dat is een tweede. Er zijn diverse middelen die je thuis kunt proberen en die je een eenvoudige kans geven om je gebit iets witter te laten worden. Trap hier niet in! Je bent vaak lang bezig en het is maar afwachten of je überhaupt resultaat hebt. Bij Witgebit hanteren wij daarom geen resultaat geld terug zodat jij altijd zeker bent van je zaak.

Krijg je witte tanden door baking soda of kokosolie?

Dit is wat ze vaak zeggen hierover ; ‘’de mond spoelen met kokosolie is de eerste eenvoudige manier. Dit heeft een reinigend effect dat “oil pulling” heet. De afvalstoffen in je mond hechten zich aan de olie en worden verwijderd zodra je de kokosolie weer (goed) uitspuugt. Doe dit gedurende vijftien minuten en poets vervolgens je tanden. Ook poetsen met baking soda is een goede optie voor natuurlijk wittere tanden.

Tanden bleken met Baking Soda of kokosolie werkt niet?

Het zorgt voor de neutralisatie van de zuren in de mond. Belangrijk is om deze methode niet meer dan één keer in de twee weken te gebruiken, omdat dit anders schadelijk kan zijn voor het tandglazuur.’’

De waarheid is dat dit totaal niet werkt en zonde van je geld is , je kan het proberen maar zeg niet dat wij je niet gewaarschuwd hebben. Baking soda is echt sterk af te raden. Je brengt meteen grote schade toe aan je gebit en neemt zelfs een groot risico dat jouw tanden gaan rotten.

Natuurlijk wittere tanden

 

Helpt een gezonde levensstijl voor witte tanden?

Een andere optie die je weleens hoort voor natuurlijk wittere tanden is een mengsel van zout en citroensap. Het zout zorgt voor de verwijdering van tandsteen en het citroensap voor het daadwerkelijk witter worden van je gebit. Ook dit  kunnen wij naar het rijk der fabelen verwijzen. Het is meerdere malen bewezen dat het niet werkt. Ook wat je eet en drinkt heeft effect.

Een gezonde levensstijl is niet alleen goed voor je hele lichaam, maar óók voor je gebit. Zo is calcium goed voor het onderhoud van onder andere je tanden van binnenuit. Van buitenaf is het goed om suikers, thee en koffie enigszins te beperken. Deze zorgen voor extra aanslag op je gebit.

Niet tevreden? Kies voor Witgebit!


Wil je natuurlijk wittere tanden? Dan is er maar 1 optie. Ga naar Witgebit! Met onze speciale bleekmethodes heb je in 1 sessie witte tanden. Daarnaast betaal je maar een tientje per sessie , tel uit je winst! Twijfel je nog check dan onze social media of website met 5000 resultaten zijn wij de absolute nummer 1 in Nederland.