Selecteer een pagina

Maken witte tanden je aantrekkelijker?

Bij een verzorgd uiterlijk hoort een mooi wit gebit. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor hun tanden te laten bleken. Uit onderzoek blijkt dat mensen met wittere tanden eerder sympathiek worden gevonden dan mensen met gelere tanden. Het hebben van een gezond, wit gebit laat zien dat je goed voor jezelf zorgt. Hierdoor zullen mensen je eerder vertrouwen. Bovendien zijn witte tanden ook goed voor je eigen zelfvertrouwen. 

Witte tanden als schoonheidsideaal

Wittere tanden zijn een echt schoonheidsideaal in onze westerse wereld. Al eeuwenlang maken mensen gebruik van allerlei middeltjes om hun tanden witter te maken. Dat gebeurde al in de Romeinse tijd. Veel van die bleekmiddelen waren echter niet goed voor het gebit. Waterstofperoxide, een veelgebruikt bleekmiddel, kan de tanden en het tandvlees zelfs beschadigen. Gelukkig kun je je tanden nu ook op een veilige manier laten bleken.

Stralende glimlach

Wil jij ook een aantrekkelijke glimlach? Laat je tanden dan veilig bleken door een specialist. Bij Witgebit wordt een non-peroxide bleekgel gebruikt in combinatie met een krachtige bleeklamp. Hierdoor kunnen je tanden vele tinten witter gemaakt worden, zonder risico op beschadiging van het tandglazuur. Deze methode is 100% veilig en geeft een prachtig wit resultaat. Verbeter je uitstraling met mooie, witte tanden voor een stralende smile.