LAATSTE DAG *

TANDEN BLEKEN 7,50 PER SESSIE

r

Normaal 20,- per sessie

Nu maar 7,50 per sessie

Vandaag 62,5% korting

Alles duurder? Wij goedkoper!

WAAROM WITGEBIT?

Witte tanden in 1 bezoek

Geen resultaat geld terug

10.000+ positieve recensies

Betaal pas over 30 dagen

HOOGSTE KORTING OOIT

Tanden bleken

77.000+ VOLGERS

tanden bleken utrecht

8 JAAR ERVARING

10.000+ POSITIEVE RECENSIES

500.000+ GINGEN JOU VOOR

15 VESTIGINGEN

Tanden bleken den haag

Deze actie is bijna voorbij ! Klik op boek nu en wacht dan even op de agenda. Dit kan iets langer duren door de enorme drukte. Het is gekkenhuis!

LAATSTE DAG *

62,5% korting ! Tanden bleken van 20,- voor 7,50 per sessie

Wit in 1 bezoek

Geldteruggarantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

De grootste en goedkoopste tandenbleker ter wereld

 

De absolute specialist in Tanden bleken

 

Maakt make-up je tanden geler

Een effectieve en snelle methode om je tanden witter te maken, is een bleekgel in combinatie met een bleeklamp. Hierbij krijg je een mondspreider in je mond, zodat de blekende gel je hele gebit kan bereiken. De krachtige bleeklamp zorgt vervolgens voor een snel en stralend effect. Het voordeel van de bleeklamp is dat je een gel zonder peroxide kunt gebruiken. Zo worden schadelijke gevolgen voor je gebit voorkomen. Dat kan allemaal bij witgebit, lees hier ervaringen van klanten over tanden bleken bij witgebit.

Maakt make-up je tanden geler?

Lippenstift heeft een grote invloed op de kleur van je tanden. Niet letterlijk, natuurlijk. Je tanden veranderen niet van kleur. Wel kunnen ze er witter of geler uitzien bij bepaalde kleuren lippenstift. En lippenstift heeft namelijk een warme of koele ondertoon. Warmere ondertonen geven je tanden een gelere uitstraling. Koelere ondertonen zorgen juist voor een witter effect. Daar kun je op letten als je een nieuwe lippenstift uitkiest. Maar hoe doe je dat precies?

Maakt make up je tanden geler

De juiste kleur lippenstift

Als je graag een natuurlijke kleur lippenstift draagt, kies je voor een neutrale tint met roze ondertoon. Let erop dat de ondertoon geen bruin of oranje bevat. Kies je liever een roze lippenstift? Zoek er dan een met een blauwige ondertoon. Die komt koeler over en zal je tanden witter laten lijken. Als je naar een feestje gaat, wil je natuurlijk knallen met een rode lippenstift. Als je een goede roodtint kiest, met een koele, blauwe ondertoon, lijken je tanden ultrawit. Blijf ver uit de buurt van rood met een oranje ondertoon. 

Slimme make-up

Ook een bruinere huid zorgt voor optisch wittere tanden. Make-up kan je daar prima bij helpen. Een mooie foundation in een kleur, die bij je huid past en een bronzer geven je snel een sunkissed tintje. Ook een zelfbruinende crème voor je gezicht doet wonderen. Maak het af met een blush in een koele roze kleur en je tanden zullen meteen witter lijken. Je krijgt een gezonde uitstraling met een stralend witte glimlach.