VALENTIJNSACTIE : BIJNA UITVERKOCHT!

Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon GRATIS

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Wij hebben Vacatures en verkopen ook Tandenbleeksets, Bleekstrips, Tandpasta en mondwater in onze webshop

 

VALENTIJNSACTIE

Tanden bleken 10,- per sessie

BIJNA VOLGEBOEKT !

N

Witte tanden in 1 bezoek

N

Geen resultaat geld terug

N

10.000+ positieve recensies

N

15 vestigingen door NL

N

Bleeksets en bleekstrips

LAATSTE KANS!

N

Natuurlijke producten

N

100% veilig en pijnloos

N

Wij bestaan al 8 jaar

N

Betaal over 30 dagen

N

Of zelfs in 3 termijnen

Kunnen gevoelige tanden gebleekt worden?


Veel mensen vragen zich af ; kunnen gevoelige tanden gebleekt worden? Heb je last van gevoelige tanden? Bijvoorbeeld als je een ijsje eet of warme thee drinkt? Dat komt omdat het tandbeen is komen bloot te liggen. De kanaaltjes met de zenuwuiteinden worden dan niet meer bedekt door het tandvlees. Hierdoor voel je pijn als je iets kouds, warms of erg zoets eet. Gevoelige tanden kunnen ontstaan door ontstoken tandvlees, te hard tanden poetsen of op een verkeerde manier tanden poetsen.

Bleken zonder peroxide

Het bleken van gevoelige tanden kan worden afgeraden. De tanden zijn na een bleekbehandeling extra gevoelig, vooral als er gebruik gemaakt wordt van een bleekgel met waterstofperoxide. Die wordt bijvoorbeeld gebruikt door tandartsen en mondhygiënisten. Als je gevoelige tanden wilt laten bleken, kun je dus het beste kiezen voor een specialist, die een non-peroxidegel gebruikt. Gelukkig kun je bij Witgebit gemakkelijk een afspraak maken voor deze behandeling.

100% veilig voor gevoelige tanden

Bij Witgebit wordt alleen gewerkt met een 100% peroxidevrije bleekgel hiermee kan je gegarandeerd veilig tanden bleken.Deze is gebaseerd op natuurlijke stoffen en tast het tandglazuur niet aan. Daarnaast is deze gel uiterst geschikt voor gevoelige tanden. Dankzij het gebruik van een sterke bleeklamp is het resultaat een prachtig witgebit Na de behandeling kun je je mond regelmatig spoelen met een mondspoeling voor gevoelige tanden. Dat is ook bevorderend voor het tandglazuur en maakt het tandvlees gezonder.

Kunnen tanden van binnenuit gebleekt worden?

Tanden bleken gebeurt meestal van buitenaf. De behandeling zorgt ervoor dat je gebit vele tinten lichter kan worden. Toch is het niet altijd mogelijk de tanden aan de buitenkant de bleken. Bij zogenaamde dode tanden, is het nodig om deze van binnenuit te laten bleken. Als de zenuw in de tand is afgestorven, spreken we van een dode tand. Soms merk je hier niets van. Wel zie je dat de tand een blauwgrijze kleur krijgt.

Kunnen gevoelige tanden gebleekt worden

Dode tanden bleken

Als je wel last van de dode tand hebt, is het belangrijk om snel naar de tandarts te gaan. Deze kan een wortelkanaalbehandeling uitvoeren of de tand verwijderen. Een ongeval of beschadiging kan leiden tot het afsterven van het zenuwkanaal. Hier kan helaas niets aan gedaan worden. Wel is het mogelijk een dode tand te laten bleken in dezelfde kleur als de rest van het gebit. Dit is ook nodig als je de rest van je tanden van buitenaf hebt laten bleken. De dode tand kleurt namelijk niet mee.

Bleken van binnenuit

Bleken van binnenuit wordt alleen door tandartsen gedaan. De tand wordt een aantal keren gevuld met een blekende stof tot de gewenste kleur bereikt is. Dan wordt de uiteindelijke vulling geplaatst. Omdat het bleken van binnenuit zorgvuldig gedaan moet worden, kun je hiervoor alleen terecht bij een tandarts. Voor het bleken van gezonde tanden, kies je een bleekbehandeling van buitenaf. Die is 100% veilig en zorgt voor een stralend wit gebit.