VALENTIJNSACTIE : BIJNA UITVERKOCHT!

Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon GRATIS

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Wij hebben Vacatures en verkopen ook Tandenbleeksets, Bleekstrips, Tandpasta en mondwater in onze webshop

 

VALENTIJNSACTIE

Tanden bleken 10,- per sessie

BIJNA VOLGEBOEKT !

N

Witte tanden in 1 bezoek

N

Geen resultaat geld terug

N

10.000+ positieve recensies

N

15 vestigingen door NL

N

Bleeksets en bleekstrips

LAATSTE KANS!

N

Natuurlijke producten

N

100% veilig en pijnloos

N

Wij bestaan al 8 jaar

N

Betaal over 30 dagen

N

Of zelfs in 3 termijnen

Krijg je tanden bleken vergoed door het ziekenfonds?

Niet iedereen heeft mooie witte tanden van zichzelf. Daarnaast zijn er zaken van buitenaf, die voor verkleuring van je tanden zorgen. Als je rookt, bijvoorbeeld, of veel koffie drinkt. Er komt dan een gelig laagje op je tanden. Om dat te verwijderen laat je je tanden bleken. Dat kan bij de tandarts, de mondhygiëniste of schoonheidsspecialiste. En natuurlijk bij Witgebit. Wij garanderen een 100% veilige behandeling.

Wie mogen in Nederland tanden bleken?

Als je mooie witte tanden wilt krijgen, kun je je gebit veilig laten bleken. Maar waar laat je dat dan precies doen? Vaak wordt gedacht dat je alleen bij de tandarts je tanden kunt laten bleken. Toch is dat niet zo. Natuurlijk kan de tandarts altijd een bleekbehandeling uitvoeren, maar er zijn meer mogelijkheden. Zo kun je thuis zelf je tanden bleken met een bleekpen of speciale blekingskit. Helaas geeft dat vaak niet het gewenste witte resultaat. 

Bleken bij de tandarts of schoonheidsspecialiste

In Nederland zijn een aantal specialisten, die je tanden kunnen bleken. Dat zijn tandartsen en mondhygiënisten, maar ook schoonheidsspecialisten en natuurlijk de ervaren tandenblekers van Witgebit. Als je kiest voor een bleekbehandeling bij de tandarts of mondhygiënist, kan deze een bleekmiddel gebruiken op basis van waterstofperoxide. Sinds 2012 zijn de regels voor waterstofperoxide aangescherpt en mogen alleen tandartsen en mondhygiënisten nog werken met een gehalte van 6% waterstofperoxide. Deze stof kan namelijk schadelijk zijn voor je gebit.

Veilig en effectief je tanden bleken

Schoonheidsspecialisten mogen alleen middelen met een zeer laag peroxidegehalte gebruiken. Dat heeft nauwelijks een wit makend effect. Daarom kiezen zij meestal voor een alternatief. Witgebit werkt daarentegen met peroxidevrije bleekmiddelen, die een prachtig wit resultaat geven. Door het gebruik van een natuurlijke bleekgel en een krachtige bleeklamp kunnen je tanden vele tinten witter worden. Voor 100% veilig tanden bleken, maak je een afspraak voor een gespecialiseerde bleekbehandeling. 

Buitenaf of binnenuit

Als je tanden zijn verkleurd door externe oorzaken, worden ze van buitenaf gebleekt. Bij Witgebit werken we met een bleekgel, die geen peroxide bevat. Zo wordt je tandglazuur niet aangetast, maar krijg je wel wittere tanden. Als tanden van binnenuit verkleurd zijn, kan de tandarts een bleekbehandeling in de tand zelf geven.  Dan de vraag ; Krijg je tanden bleken vergoed door het ziekenfonds? Het uitwendig bleken van tanden of kiezen wordt meestal niet vergoed door de verzekering. Dat komt omdat het om een cosmetische behandeling gaat. De gezondheid van je gebit wordt hiermee niet verbeterd.

Krijg je tanden bleken vergoed door het ziekenfonds

Goedkoop je tanden bleken

Als er een tand verkleurd is door bijvoorbeeld een ongeval of klap, bleekt de tandarts deze van binnenuit. Deze behandeling wordt vaak voor een groot deel door je tandartsverzekering vergoed. Bleken van buitenaf niet. Gelukkig kun je bij Witgebit voor weinig geld je tanden laten bleken. Wij werken met een veilige non-peroxide gel en een sterke bleeklamp. Kies de behandeling, die het beste bij je past en geniet van een stralende glimlach.