Direct witte tanden

Geldteruggarantie

5000+ recensies

19 vestigingen

6 jarig bestaan

100% veilig

MEGA MEGA VOORDEEL !

Tanden bleken 10,- per sessie

MEGA MEGA VOORDEEL !

Tanden bleken 10,- per sessie

Direct witte tanden | 5000 recensies

Geldteruggarantie | 6 jarig bestaan

Kokosolie tanden

 

Kokosolie tanden

Kokosolie voor je tanden?

Wanneer je je gebit wilt laten stralen maar geen gekke middelen wilt gebruiken kan kokosolie je tanden een mooie glans geven. Kokosolie voor je tanden zorgt dus voor een mooie glans op je gebit, maar maakt dit geen enkele tint witter, dit is namelijk onmogelijk. Wij als Witgebit hebben hier lang onderzoek naar gedaan en hebben een speciale formule bedacht, die dit echter wel mogelijk maakt.

Daarom raden wij altijd aan om tanden bleken te laten doen in een professionele salon van Witgebit en niet zelf thuis te gaan experimenteren. Wanneer je niet weet wat je doet, kan dit erg gevaarlijk zijn. Charcoal bijvoorbeeld is enkel optische illusie.

Door je tanden eerst zwart te poetsen en vervolgens te spoelen, lijkt het alsof ze witter zijn geworden, helaas is dit niet meer dan optisch bedrog.

Diverse huis-, tuin- en keukenmiddelen voor wittere tanden fabeltjes

Wij sommen twee manieren voor je op, die aangeraden worden als huis- tuin- en keukenmiddelen om tanden witter te krijgen, helaas alleen een fabeltje. Met kokosolie je tanden witter maken wordt beschreven als heel eenvoudig, echter helaas zonder effect. Een tweede optie is je tanden poetsen met baking soda.

Dit zorgt ervoor dat de zuren in de mond geneutraliseerd worden en het heeft een reinigend effect tot gevolg. Beperk deze methode echter wel tot één keer per twee weken, omdat vaker dan dit het tandglazuur mogelijk aantast. Wij raden dit dan ook niet aan, omdat dit heel gevaarlijk is voor je tandglazuur.

Kokosolie voor je tanden is geen goed idee !

Wil je je tanden witter? Kom dan naar Witgebit, wij bleken je tanden op een professionele manier.

Geen effect? Zoals wij hierboven al hebben beschreven, zijn de huis- tuin- en keukenmiddeltjes enkel fabeltjes. Wil je je tanden professioneel laten bleken, dan kun je het beste je tanden laten bleken bij Witgebit. Dan ben je namelijk niet alleen verzekerd van resultaat, maar ook van het behoud van een gezond gebit.

Verzorg je gebit goed voor het beste resultaat

Het is belangrijk om je tanden in alle gevallen goed te verzorgen. Onder invloed van suikers en koffie, thee of sigaretten ontwikkeld zich snel aanslag op je gebit en bepaalde groenten zorgen er juist voor dat tandplak verwijderd wordt. Wat je eet en drinkt heeft dus invloed op je gebit. Houd dit in gedachten bij het laten bleken van je tanden en je zal het effect ervan positief beïnvloeden.