VALENTIJNSACTIE : BIJNA UITVERKOCHT!

Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon GRATIS

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Wij hebben Vacatures en verkopen ook Tandenbleeksets, Bleekstrips, Tandpasta en mondwater in onze webshop

 

VALENTIJNSACTIE

Tanden bleken 10,- per sessie

BIJNA VOLGEBOEKT !

N

Witte tanden in 1 bezoek

N

Geen resultaat geld terug

N

10.000+ positieve recensies

N

15 vestigingen door NL

N

Bleeksets en bleekstrips

LAATSTE KANS!

N

Natuurlijke producten

N

100% veilig en pijnloos

N

Wij bestaan al 8 jaar

N

Betaal over 30 dagen

N

Of zelfs in 3 termijnen

Kan je tanden bleken met een beugel?

Als je een beugel draagt, zorg je extra goed voor je tanden. Er blijven namelijk gemakkelijk voedselresten tussen hangen. Goed poetsen is dus erg belangrijk. Je draagt je beugel om een mooi rijtje witte tanden te krijgen. Maar ook in de periode dat je een beugel hebt, wil je er goed uitzien. Daarom vragen veel mensen zich kan je tanden bleken met een beugel?

Wel of niet bleken?

Heb je plaatjes op je tanden? Dan raden we het af om je tanden te bleken. Je houdt dan namelijk gele vierkantjes over op het moment dat de plakkers van je tanden gaan. Wacht daarom met bleken tot je beugel eruit is. Dan heb je meteen een dubbel effect: prachtige rechte tanden in een stralend witte tint! Heb je een draadje of spalkje achter je tanden? Dan is tanden bleken meestal wel mogelijk. Vraag onze medewerkers om verder advies. 

Kan je tanden bleken met een beugel

Veilig je tanden bleken

Tanden bleken is 100% veilig bij Witgebit. We werken met een bleekgel op non-peroxide basis. Deze tast het glazuur van je tanden niet aan. Toch worden ze er mooi wit van. Dat komt door het gebruik van een sterke bleeklamp. Je tanden kunnen enkele tot vele tinten lichter worden. Dat hangt af van je gebit en de behandeling, die je kiest. Wittere tanden geven je meer zelfvertrouwen. Bovendien heb je direct een verzorgde uitstraling.