VALENTIJNSACTIE : BIJNA UITVERKOCHT!

Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon GRATIS

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Wij hebben Vacatures en verkopen ook Tandenbleeksets, Bleekstrips, Tandpasta en mondwater in onze webshop

 

VALENTIJNSACTIE

Tanden bleken 10,- per sessie

BIJNA VOLGEBOEKT !

N

Witte tanden in 1 bezoek

N

Geen resultaat geld terug

N

10.000+ positieve recensies

N

15 vestigingen door NL

N

Bleeksets en bleekstrips

LAATSTE KANS!

N

Natuurlijke producten

N

100% veilig en pijnloos

N

Wij bestaan al 8 jaar

N

Betaal over 30 dagen

N

Of zelfs in 3 termijnen

Hoe verzorg je jouw tanden goed?

Om je gebit in optimale conditie te houden, is een goede verzorging buitengewoon belangrijk.  Maar hoe verzorg je jouw tanden goed? Poets je tanden  minimaal 2 keer per dag. Als je regelmatig gaatjes in tanden of kiezen hebt, kun je beter nog vaker poetsen. Poets je gebit minimaal 2 minuten. Zo heb je voldoende tijd om alle tanden en kiezen te reinigen. Daarnaast is deze tijd nodig om de tandpasta zijn werk goed te laten doen. Een elektrische tandenborstel is daarbij aan te raden. Poets ook de tong zachtjes mee. Dat bevordert een frisse adem.

Reinigen van je gebit

Om je gebit helemaal goed schoon te maken, gebruik je ook flossdraad of een tandenstoker. Hiermee kun je kleinere en grotere ruimtes tussen je tanden en kiezen reinigen. Om je gebit gezond en schoon te houden, bezoek je regelmatig de mondhygiënist. Een goed gereinigd gebit krijgt minder snel met problemen te maken. Laat je gebit 2 keer per jaar controleren door je tandarts. Zo worden problemen sneller opgespoord en kunnen ze tijdig worden verholpen.

Tanden witter maken

Is je gebit gezond, maar niet zo mooi wit meer? Dan kun je je tanden laten bleken. Met een bleekbehandeling kunnen je tanden vele tinten witter worden gemaakt. Daarbij loopt je gebit geen enkel risico. Er wordt namelijk gewerkt met een non-peroxidegel, die het glazuur niet aantast. Op deze manier kan je helemaal veilig tanden bleken. Na de behandeling zie je direct resultaat: een gezonde en stralende glimlach.

Hoe moet je jouw tanden poetsen?

De basisverzorging van je gebit begint bij het tanden poetsen. Hiervoor gebruik je een goede tandenborstel en een tandpasta met fluoride. Poets je tanden minimaal 2 keer per dag, in elk geval ’s morgens en ’s avonds. Een goede poetsbeurt duurt 2 minuten. Zo kun je alle tanden en kiezen poetsen en krijgt de tandpasta de tijd om in te werken. Naast het poetsen kun je je gebit extra reinigen met flossdraad of tandenstokers. 

Poets precies

Het poetsen van je tanden is belangrijk om tandplak te verwijderen. Zo voorkom je het ontstaan van tandsteen en gaatjes. De fluoride in de tandpasta versterkt je tanden. Je kunt het beste poetsen met een elektrische tandenborstel. Die verwijdert meer plak dan een gewone tandenborstel. Poets elke tand en kies afzonderlijk en vergeet ook de randen van het tandvlees niet. Houd bij het poetsen een vaste volgorde aan, waarbij je de binnenkant, de buitenkant en de kauwvlakken van je tanden en kiezen poetst.

Hoe verzorg jouw je tanden goed

Witte en gezonde tanden

Een goede mondverzorging zorgt voor mooie, gezonde tanden en een frisse adem. Zijn je tanden ondanks een goede verzorging niet zo mooi wit? Maak dan een afspraak voor tanden bleken bij witgebit. Hierbij worden je tanden op een veilige en effectieve manier witter gemaakt. Er worden alleen natuurlijke stoffen gebruikt, zodat het tandglazuur niet aangetast wordt. Zo krijg je die mooie, witte uitstraling, die bij je gezonde tanden past.