Selecteer een pagina

Hoe kun je naast tanden poetsen voor je tanden zorgen?

Het poetsen van je tanden is het eerste waar je aan denkt bij een goede mondverzorging. En dat klopt ook helemaal. Poets je tanden minimaal 2 keer per dag, bij voorkeur na het ontbijt en voor het slapen gaan. Zo voorkom je tandplak, die gaatjes en tandvleesproblemen kan veroorzaken. Naast het poetsen van de tanden, is het ook belangrijk de tong zachtjes mee te poetsen om een frisse adem te bevorderen. Maar er is meer dat je kunt doen om je gebit in topconditie te houden.

Optimaal reinigen

Om de ruimtes tussen tanden en kiezen helemaal schoon te krijgen, is het belangrijk een tandenstoker of flossdraad te gebruiken. Daarnaast kun je regelmatig naar de mondhygiënist gaan om je gebit deskundig te laten reinigen. Een goede verzorging kan namelijk veel gebit- en tandvleesproblemen voorkomen. Bovendien kan de mondhygiënist problemen in een vroeg stadium signaleren, zodat ze direct verholpen kunnen worden. Bezoek ook 2 keer per jaar de tandarts om je gebit te laten controleren. 

Tanden laten bleken

Zijn je tanden verkleurd of vind je ze niet wit genoeg? Laat je tanden dan bleken bij een specialist. Bij Witgebit wordt je gebit 100% veilig en effectief gebleekt. Door het gebruik van een non-peroxide bleekgel in combinatie met een krachtige bleeklamp krijg je natuurlijk witte tanden. Die zorgen voor een mooie glimlach en verzorgde uitstraling. Niet voor niets zijn witte tanden al eeuwenlang een gekoesterd schoonheidsideaal.