VALENTIJNSACTIE : BIJNA UITVERKOCHT!

Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon GRATIS

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Wij hebben Vacatures en verkopen ook Tandenbleeksets, Bleekstrips, Tandpasta en mondwater in onze webshop

 

VALENTIJNSACTIE

Tanden bleken 10,- per sessie

BIJNA VOLGEBOEKT !

N

Witte tanden in 1 bezoek

N

Geen resultaat geld terug

N

10.000+ positieve recensies

N

15 vestigingen door NL

N

Bleeksets en bleekstrips

LAATSTE KANS!

N

Natuurlijke producten

N

100% veilig en pijnloos

N

Wij bestaan al 8 jaar

N

Betaal over 30 dagen

N

Of zelfs in 3 termijnen

Hoe kun je naast tanden poetsen voor je tanden zorgen?

Het poetsen van je tanden is het eerste waar je aan denkt bij een goede mondverzorging. En dat klopt ook helemaal. Poets je tanden minimaal 2 keer per dag, bij voorkeur na het ontbijt en voor het slapen gaan. Zo voorkom je tandplak, die gaatjes en tandvleesproblemen kan veroorzaken. Naast het poetsen van de tanden, is het ook belangrijk de tong zachtjes mee te poetsen om een frisse adem te bevorderen. Maar hoe kun je naast tanden poetsen nog meer voor je tanden zorgen?

Optimaal reinigen

Om de ruimtes tussen tanden en kiezen helemaal schoon te krijgen, is het belangrijk een tandenstoker of flossdraad te gebruiken. Daarnaast kun je regelmatig naar de mondhygiënist gaan om je gebit deskundig te laten reinigen. Een goede verzorging kan namelijk veel gebit- en tandvleesproblemen voorkomen. Bovendien kan de mondhygiënist problemen in een vroeg stadium signaleren, zodat ze direct verholpen kunnen worden. Bezoek ook 2 keer per jaar de tandarts om je gebit te laten controleren. 

Tanden laten bleken

Zijn je tanden verkleurd of vind je ze niet wit genoeg? Laat dan je tanden bleken bij een specialist. Bij Witgebit wordt je gebit 100% veilig en effectief gebleekt. Door het gebruik van een non-peroxide bleekgel in combinatie met een krachtige bleeklamp krijg je natuurlijk witte tanden. Die zorgen voor een mooie glimlach en verzorgde uitstraling. Niet voor niets zijn witte tanden al eeuwenlang een gekoesterd schoonheidsideaal.

Is tandpasta goed of slecht voor je tanden?

Bij tanden poetsen gebruik je tandpasta. Er zijn tientallen verschillende soorten verkrijgbaar. Maar wat doet tandpasta eigenlijk? In de eerste plaats maakt tandpasta je tanden schoon. De minuscule korreltjes maken je tanden glad. Daarmee voorkom je tandplak. Tandplak bestaat uit bacteriën, die een kleverige laag op je tanden vormen. Door tandplak heb je meer kans op gaatjes. Door goed te poetsen met tandpasta kunnen deze bacteriën niet aan het tandglazuur hechten.

Veel soorten tandpasta

In tandpasta zit fluoride. Fluoride maakt het glazuur van de tanden en kiezen sterker. Zo ontstaan er minder snel gaatjes of ontstekingen. Bovendien smaken de meeste tandpasta’s naar pepermunt, waardoor je een frisse adem krijgt. Er zijn specifieke tandpasta’s voor kinderen, voor gevoelige tanden en tandsteen. Ook is er whitening tandpasta verkrijgbaar om je tanden witter te maken. Helaas heeft deze vaak te weinig effect. Een tandenbleekbehandeling is daarom een betere keuze.

Is fluoride gevaarlijk?

Een hoge dosis fluoride kan gevaarlijk zijn voor je lichaam. Toch kun je veilig tandpasta gebruiken. Je slikt het namelijk niet door. En mocht je toch wat tandpasta binnenkrijgen, is de hoeveelheid fluoride zo laag, dat het niet schadelijk is. Bij kinderen onder de vijf jaar is teveel fluoride juist schadelijk voor de tanden. Daarom poetsen zij met kindertandpasta. Die bevat minder fluoride dan gewone tandpasta.