KERSTACTIE 62,5% KORTING ! VOL=VOL

Tanden bleken van 20,- per sessie voor 7,50 per sessie

Wit in 1 bezoek

Geldteruggarantie

10.000+ recensies

19 vestigingen

Betaal achteraf

Personeel gezocht !

KERSTACTIE 62,5% KORTING ! VOL=VOL

Tanden bleken geen 20,- per sessie 

MAAR SLECHTS 7,50 PER SESSIE

✔Direct wit ✔10.000+ recensies ✔Garantie ✔7 jaar ✔19 vestigingen ✔Ook op Giftcards

Goedkoop Tanden Bleken

Wil jij ook een stralend wit gebit voor een prachtige glimlach? Dan kun je je tanden laten blekenSteeds meer mensen kiezen voor een bleekbehandeling. Witte tanden geven je zelfvertrouwen en een verzorgde uitstraling. 

Als je kiest voor thuis tanden bleken, geeft dat vaak veel minder resultaat dan je gehoopt had. Een professionele bleekbehandeling is effectief en volledig veilig voor je gebit. Je ziet direct resultaat als je in de spiegel kijkt. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk voor een optimaal resultaat. Kijk snel op www.witgebitnederland.nl 

Goedkoop tanden bleken 

Een mooie glimlach staat bij veel mensen hoog op het prioriteitenlijstje. Gelukkig kun je kiezen voor goedkoop tanden bleken. Een professionele bleekbehandeling hoeft namelijk niet duur te zijn. Voor een leuk bedrag heb je mooie, witte tanden. Natuurlijk kun je thuis proberen je tanden te bleken met behulp van een bleekpen of whitening tandpasta. Je maakt dan weinig kosten, maar toch worden je tanden niet zo wit als je gehoopt had. Laat je tanden daarom bleken door een deskundige.

Verschillende behandelingen

Als je je tanden wilt laten bleken, kun je kiezen uit verschillende sessies. Het is maar net welk resultaat je wilt. Als je je tanden maar één tintje lichter wilt, boek je een korte behandeling. Wil je de meest witte tint, dan is een langere sessie nodig. Daarom krijg je altijd eerst uitleg, zodat je weet welke behandeling het beste is voor jou. Het bleken van je tanden is niet schadelijk. Omdat er gewerkt wordt met een bleekgel in combinatie met een sterke lamp, kan er peroxidevrije gel worden gebruikt. 

Voordelig bleken met snel resultaat

Wil jij wittere tanden voor een voordelig tarief? Laat je tanden dan goedkoop bleken bij witgebit voor een snel en optimaal resultaat. Je zult direct een duidelijk verschil zien. Een mooie glimlach vergroot je zelfvertrouwen en uitstraling. Dankzij de voordelige bleekbehandelingen is een wit gebit mogelijk voor iedereen. Gele tanden en verkleuringen zijn verleden tijd. Je kunt voortaan met een stralend gebit de toekomst tegemoet. 

goedkoop tanden laten bleken