BLACKFRIDAY : 70% KORTING

Tanden bleken slechts 6,- per sessie !

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Tanden bleken nu slechts 6,- per sessie

 

Hier kan je niet meer over nadenken, bijna alle plekken zijn al weg!

 

Nu slechts 6,- per sessie

Het hoogste voordeel ooit

Je hebt absoluut geen tijd meer om te wachten

Zeer waarschijnlijk is alles morgen al uitverkocht!

Het is compleet gekkenhuis! Bijna alle plekken tot kerst zijn al weg! Hier kan je niet meer over nadenken!

Facings

Zeg je spierwitte tanden, dan zeg je facings.

Wat is het nu precies en wat zijn de voor- en nadelen?

Moet je echt je tanden helemaal laten afslijpen tot kleine vierkantjes of kun je een hulsje om je tanden heen laten maken, zonder enige beschadiging?

Wij zochten het voor je uit!

Composiet facings

Composiet plaatst de tandarts in 1 behandeling. Je komt naar de praktijk, waar je van te voren een afspraak hebt gemaakt om facings te laten plaatsen.

De tandarts kijkt naar je gebit en kijkt wat voor jou de beste keuze is, afhankelijk van je wens.

De tandarts kijkt of je tanden recht staan, slijpt je tanden bij waar nodig en plaatst hulsjes om je tanden heen. Deze worden uitgehard door een blauwe lamp en klaar is Kees!

Tot slot slijpt de tandarts je tanden in de gewenste vorm en je hebt een nieuw gebit.

Voordelen?
Je hebt in 1 afspraak een gebitsrenovatie.

Nadelen?
Minder lange levensduur
Niet alles meer ongestoord kunnen eten
Kans dat de facings los laten en anderen dit direct zien
Hoge kosten! Tot wel 300 euro per tand

Porselein facings

Voor porselein facings heb je net wat meer afspraken nodig.

Je maakt een afspraak bij de tandarts, waar je in een mal hapt. Vervolgens gaat de mal naar een tandtechnisch centrum en worden daar je facings op maat gemaakt.

Je tweede afspraak worden de porselein facings aangebracht met speciaal hechtmateriaal.

Voordelen?
Duurzamer dan composiet facings
Verkleuren minder snel dan composiet facings

Nadelen?
Niet alles meer ongestoord kunnen eten
Kans dat de facings los laten en anderen dit direct zien. Hoge kosten! Tot wel 300 euro per tand

Voortraject facings

Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het traject van facings?

Moet je dan naar een gebitskliniek? Moet je dan naar een orthodontie praktijk?
Welke tandtechniek wordt er gebruikt? Kan het ook bij een slecht gebit?
Worden facings vergoed? Wordt een beugel of invisalign beugel vergoed?

Dit zijn allemaal vragen die bij je op komen, als je denkt aan facings. Wij hebben dit voor je uitgezocht en hebben op alle vragen de juiste antwoorden gevonden.

Facings kun je aanvragen bij je tandarts. Afhankelijk van je tandarts, kan dit in de eigen praktijk, of verwijzen ze je door naar een tandtechnicus. Ervaring leert dat er tegenwoordig veel tandartsen zich specialiseren op het gebied van facings. Zij kunnen je dus veel vertellen over de mogelijkheden, bij jou als specifiek geval.

Wanneer je tanden niet recht staan, zullen ze je aanraden om en beugel te nemen. Ik hoor het je al zeggen, een 40-jarige met een beugel, bijvoorbeeld. Dat wil toch niemand? Gelukkig zijn er tegenwoordig ook doorzichtige beugels, die je dus niet ziet. De zogenaamde invisalign beugel. Deze beugel wordt nauwelijks opgemerkt, maar werkt hetzelfde als een zichtbare beugel, het maakt je tanden recht.

De techniek die vaak tot altijd wordt gebruikt, is het enigzins slijpen van je tanden. Ik persoonlijk vind dit wel echt een ding. Je kunt dus nooit meer zonder facings. Facings wordt dan dus geen keuze, maar is een must.

De vraag kan het ook bij een slecht gebit is natuurlijk subjectief. Want wat is precies een slecht gebit? Veel gaatjes? Veel tandsteen? Lang niet naar de tandarts geweest? Deze vragen kun je alleen zelf beantwoorden. Vaak wordt onder een slecht gebit verstaan; Een gebit die niet is verzorgd, zoals wordt voorgeschreven. Denk aan tweemaal daags tanden poetsen, het gebruik van floss, het gebruik van ragers, een bezoek naar de mondhygiënist etc. Alvorens facings te plaatsen, dien je deze “problemen” wel eerst aan te pakken. Je kunt niet een facing over een tand of kies plaatsen met een gaatje, dit kan dan alleen maar gaan ontsteken en verdere gevolgen hebben.

Dan de laatste vraag, worden ze vergoed? Vanuit de basisverzekering wordt hier geen vergoeding voor gerekend. Bij verschillende verzekeraars wordt er vanuit een aanvullend pakket soms wel vergoeding toegekend. Bekijk hier vooral je eigen polis voor, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Conclusie?

Onze conslusie?

Doe het niet. Het is ontzettend duur, je bent voor altijd veroordeeld tot facings. Je kunt nooit meer terug naar je eigen gebit. Wanneer je je tanden bij de orthodontist recht hebt laten zetten, door een beugel, vaak een lang traject, ga je ze daarna laten slijpen voor hulsjes.

Waarom zou je dit doen, als je bij ons je tanden kan laten bleken?

Je behoud je eigen tanden, ze zijn mooi natuurlijk wit en er komt allemaal geen poespas bij kijken. Ik zou het wel weten!

Bespaar nu heel veel geld !

Zij kwamen ook Tanden bleken

Zij kwamen ook Tanden Bleken bij Witgebit!