VALENTIJNSACTIE : BIJNA UITVERKOCHT!

Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon GRATIS

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Wij hebben Vacatures en verkopen ook Tandenbleeksets, Bleekstrips, Tandpasta en mondwater in onze webshop

 

VALENTIJNSACTIE

Tanden bleken 10,- per sessie

BIJNA VOLGEBOEKT !

N

Witte tanden in 1 bezoek

N

Geen resultaat geld terug

N

10.000+ positieve recensies

N

15 vestigingen door NL

N

Bleeksets en bleekstrips

LAATSTE KANS!

N

Natuurlijke producten

N

100% veilig en pijnloos

N

Wij bestaan al 8 jaar

N

Betaal over 30 dagen

N

Of zelfs in 3 termijnen

De voordelen van een waterflosser 

Voor een extra schoon resultaat gebruik je dagelijks een waterflosser. De perfecte aanvulling naast het gebruik van tandenstokers. Een waterflosser werkt snel en bereikt de plekjes waar je met een tandenborstel of –stoker maar moeilijk bij komt. Gebruik deze in combinatie met je andere mondverzorgingsproducten en je hebt een ijzersterke strategie in het tegengaan van tandplak en gaatjes. Het gebruik van een dergelijk apparaat heeft verschillende voordelen en bovendien zijn er diverse soorten waterflossers, die hier voor je op een rijtje zijn gezet.

Een waterflosser verwijdert tot wel 99,9% tandplak

De voordelen van een waterflosser zijn heel eenvoudig: het spuit een straal water tussen je tanden en verwijdert op deze manier voedselresten, tandplak en bacteriën. Daarmee is dit apparaat uiterst effectief in het schoonhouden van je mond. Tot wel 99,9% van alle tandplak wordt ermee verwijderd. Bovendien is het ideaal bij bijvoorbeeld het dragen van een beugel. Een waterflosser komt gemakkelijker bij die hoekjes en gaatjes die je met een tandenborstel zo moeilijk kunt bereiken.

Verschillende monddouches en hun specificaties

Iedere waterflosser of monddouche heeft dezelfde werking, hetzelfde doel en bestaat uit dezelfde onderdelen: een reservoir om water in te doen, een elektrische motor en een speciaal mondstuk. Toch zijn er verschillende soorten flossers waar je uit kunt kiezen en waarbij je eigen voorkeur de doorslag geeft. Zo is er de staande waterflosser, die het zwaarst is. Dit apparaat is via een stopcontact aangesloten en staat op een vaste plek. Een lichtere versie hiervan zijn de draadloze flossers. Ideaal om mee te nemen.

De voordelen van een waterflosser

Kies de waterflosser die het beste bij jou past 

Een doucheflosser vormt een mooie combinatie: deze wordt aan de douchekop bevestigd zodat je voor of na het douchen kunt flossen. Ten slotte is er een kraanflosser, die met een kabel aan de waterkraan wordt bevestigd. De douche- en kraanflosser zijn moeilijker te bedienen dan de staande of draadloze variant. Welke flosser het beste bij je past is helemaal aan jou. Met bovenstaande afwegingen in je achterhoofd maak je eenvoudig een keuze.

Bij een schoon gebit horen ook witte tanden, klik hier voor tanden bleken bij Witgebit.