BLACKFRIDAY : 70% KORTING

Tanden bleken slechts 6,- per sessie !

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Tanden bleken nu slechts 6,- per sessie

 

Hier kan je niet meer over nadenken, bijna alle plekken zijn al weg!

 

Nu slechts 6,- per sessie

Het hoogste voordeel ooit

Je hebt absoluut geen tijd meer om te wachten

Zeer waarschijnlijk is alles morgen al uitverkocht!

Het is compleet gekkenhuis! Bijna alle plekken tot kerst zijn al weg! Hier kan je niet meer over nadenken!

Charcoal

Zeg je charcoal, dan denk je snel al aan poetsen met een zwart poeder, die er eerst voor zorgt dat je zwarte tanden krijgt, die vervolgens je tanden witter maken door het actieve kool die verwerkt zit in dit poeder. Van een zwarte tand naar een witte tand, werkt dat echt? Wij zochten dit voor je uit!

Er zijn diverse producten die activated charcoal, of wel actief houtskool, bevatten. We zullen ze per product voor je toelichten.

Charcoal poeder

Dit product kent bijna iedereen wel. Teeth whitening zwart poeder, wordt het ook wel genoemd.

Dit poeder bevat activated charcoal en zou volgens vele gebruiksaanwijzingen je tanden wit maken.
Buiten dat het altijd een klieder boeltje wordt, met het poeder wat vaak naast het potje valt, heb je ook nog is te maken met vieze tanden van het charcoal poeder.

Werkt dit product nu echt? Wij zochten het voor je uit!

Waar kun je activated charcoal kopen? Dat was de eerste vraag die ons te binnen schoot, nadat we alle horror verhalen op internet hadden gelezen. Als het zo schadelijk zou zijn, dan zou het toch niet in iedere winkel liggen? Bij de meeste grote drogisterijen en supermarkten ligt het in de schappen, alsof het een normaal product is, zonder risico’s. Na verhalen te hebben gehoord van tandartsen, vonden wij dit enigzins schikbarend.

Wanneer je je tanden poetst met actief houtskool, denk je zelf aan mooie witte tanden, zonder risico. Wat zou een poedertje kwaad kunnen? Nou heel veel! Activated charcoal zorgt er namelijk voor dat je poetst met een schurend middel, wat inderdaad tandplak weg “schuurt”, waardoor het optisch lijkt dat je wittere tanden hebt. Ze vergeten er alleen bij te zeggen, dat je ook je glazuur weg “schuurt” wat kan lijden tot blijvende schade aan je tanden. Dit is natuurlijk alles behalve wat je wilt.

Onze conclusie? Doe het niet.

Charcoal Tandpasta

Deze tandpasta bevat activated charcoal, die er volgens de verpakking voor zorgt dat je hier witte tanden van krijgt, maar is dit ook echt zo?

Wij hebben het uitgezocht en stuitten op schikbarende informatie. Er is nooit onderzoek gedaan naar actief houtskool, of dit schade kan toebrengen aan je gezondheid, nu maar ook niet op de lange termijn. Wel hebben ze gezien dat wanneer je je tanden hiermee wilt poetsen, je dit niet dagelijks moet doen, omdat dit schadelijk kan zijn voor je glazuur.

Actief houtskool schuurt namelijk op de tanden, wat er inderdaad voor kan zorgen dat matige aanslag of tandplak wordt verwijdert, maar brengt tevens schade toe aan je glazuur. Dit is natuurlijk alles behalve wat je hiermee wilt bereiken.

Ons advies? Doe het niet!

 

Bruine vlek op tand

Na het gebruik van charcoal een bruine vlek op je tand?
Dit is volgens de gebruiksaanwijzing op iedere verpakking niet gebruikelijk, maar kan wel is voorkomen. Deze bruine vlek kan komen door de verkleuring van het charcoal op de tand. Of het charcoal is nog niet goed weggespoeld of niet goed weggepoetst.

Komt dit voor bij jou? De verpakking raad je dan aan om te poetsen met een zachte borstel, zonder gebruik van enige tandpasta of whitening product.

Gaat het dan nog niet weg? Het kan soms tot 48 uur duren voordat het wegtrekt. Dit alles wordt beschreven op de gebruiksaanwijzing.

Onze eerlijke mening over charcoal?

Doe het niet en kom je tanden bleken bij ons in de zaak. Gegarandeerd witte tanden in 1 bezoek. Veilig en onder toezicht van een professional. Geen geklooi in de badkamer. Geen zwart poeder wat overal ligt. Zorgeloos in een stoel liggen en een film kijken, terwijl je ondertussen je tanden bleekt, klikt toch veel meer relaxt?

Bespaar nu heel veel geld !

Zij kwamen ook Tanden bleken

Zij kwamen ook Tanden Bleken bij Witgebit!