Direct witte tanden

Geldteruggarantie

5000+ recensies

19 vestigingen

6 jarig bestaan

100% veilig

MEGA OLYMPISCH VOORDEEL !

Tanden bleken 10,- per sessie

& NU 2E PERSOON GRATIS

Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar 

Bespaar eenmalig heel veel geld !

Zelf tanden bleken

Zelf tanden bleken is dat een goed idee? Dit is wat je van tevoren moet weten. Overweeg je zelf tanden bleken? Misschien wil je al langer wittere tanden, maar heb je de stap nog niet durven zetten. Of je merkt dat je tanden wat minder wit zijn dan voorheen en het is tijd om hier iets aan te doen. Wat je reden ook is, je bent toe aan een stralend(er) gebit.

Lees meer

Tandenbleekset

Overweeg je het gebruik van een tandenbleekset? Misschien wil je al langer wittere tanden, maar heb je de stap nog niet durven zetten. Of je merkt dat je tanden wat minder wit zijn dan voorheen en het is tijd om hier iets aan te doen. Wat je reden ook is, je bent toe aan een stralend(er) gebit.

Lees meer

Kokosolie tanden

Wanneer je je gebit wilt laten stralen maar geen gekke middelen wilt gebruiken kan kokosolie je tanden een mooie glans geven. Kokosolie voor je tanden zorgt dus voor een mooie glans op je gebit, maar maakt dit geen enkele tint witter, dit is namelijk onmogelijk. Wij als Witgebit hebben hier lang onderzoek naar gedaan en hebben een speciale formule bedacht, die dit echter wel mogelijk maakt.

Lees meer

Whitening

Whitening zorgt ervoor dat je een stralend witte lach krijgt, maar op welke manieren kun je tot dit resultaat komen? Wanneer je een behandeling boekt bij Witgebit, ben je verzekerd van een goede whitening van de tanden. Een korte blik in de drogist of op internet geeft je een heel scala aan tandenbleeksets, maar veelal werken ze nauwelijks tot niet. Wij zetten voor je op een rijtje wat je moet weten, voordat je aan whitening begint.

Lees meer

Tandpasta zonder fluor

Ben je op zoek naar een tandpasta zonder fluor? Dit is al lang geen gekke vraag meer. Steeds meer winkels verkopen deze tandpasta’s, simpelweg omdat de vraag ernaar toeneemt. Het gaat hierbij om smeersels zonder conserveringsmiddelen of andere schadelijke ingrediënten. De ingrediënten zijn volledig natuurlijk en de herkomst ervan is goed te herleiden.

Lees meer

Waterflosser

Misschien reinig je op diverse manieren al grondig je gebit, maar heb je ook aan een waterflosser gedacht? De nieuwste toevoeging in het rijtje mondverzorgingsproducten. Niet ter vervanging van de methoden die je al gebruikt, maar als aanvulling erop.

Lees meer

Natuurlijk wittere tanden

De meeste mensen zullen geen nee zeggen tegen natuurlijk wittere tanden. Maar er iets voor doen? Dat is een tweede. Er zijn diverse middelen die je thuis kunt proberen en die je een eenvoudige kans geven om je gebit iets witter te laten worden. Trap hier niet in! Je bent vaak lang bezig en het is maar afwachten of je überhaupt resultaat hebt. Bij Witgebit hanteren wij daarom geen resultaat geld terug zodat jij altijd zeker bent van je zaak.

Lees meer

Tanden bleken voor en na

Bij je tanden bleken is voor en na het witten een belangrijke graadmeter of het werkt. Bovendien heb je verschillende behandelingen om uit te kiezen en zijn er verschillende afwegingen die je kunt maken. Zo kun je voor het bleken van je tanden naar Witgebit gaan, maar is het ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan. In dit laatste geval heb je diverse sets om uit te kiezen. Hieronder worden de verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje gezet, zodat je een overwogen beslissing kunt nemen.

Lees meer
Witte tanden in 1 bezoek

500.000+ MENSEN ZIJN JE VOORGEGAAN

    • Geen resultaat is geld terug
    • Wij verwijderen tandplak
    • Bekend van radio & tv
    •  19 vestigingen

_______

”Wij zoeken door heel het land extra handen! Zie vacatures”

 

 #WitGebitNederland

tanden laten bleken

NIET TWIJFELEN

‘Tanden bleken bij Witgebit is ons super goed bevallen. Het was snel en pijnloos. En niet te vergeten ook nog eens betaalbaar”

ZELFVERTROUWEN

”Wij zijn lang onzeker geweest over onze tanden maar na 1 bezoek aan Witgebit is dit helemaal voorbij. Direct witte tanden”

Tanden bleken amsterdam

YES

”Na het tandenbleken bij Witgebit heb ik de meest witte tanden van allemaal. Zo ga ik heerlijk de vakantie in”