INFLATIE ACTIE -62,5%

Tanden bleken geen 20,- per sessie maar slechts 7,50

Wit in 1 bezoek

Geldteruggarantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

LAATSTE KANS : MORGEN GAAN DE PRIJZEN 100% OMHOOG

Tanden bleken geen 20,- per sessie

MAAR SLECHTS 7,50 !

✔Witte tanden in 1 bezoek ✔100% garantie ✔15 locaties ✔47.000 likes FB ✔10.000+ recensies ✔Afterpay ✔8 jaar 

Beste tandenbleker van Nederland


Erger jij je aan de gele verkleuring van je tanden? Die kan ontstaan door verschillende redenen. De oorzaak kan van binnenuit komen, maar ook van buitenaf. Erfelijkheid en ouderdom kunnen voor verkleurde tanden zorgen, maar bijvoorbeeld ook medicijnen die je inneemt.

Dat zijn interne oorzaken. Van buitenaf kunnen je tanden verkleuren door bepaalde voedingsmiddelen en dranken. Koffie, rode wijn en rode bieten staan bekend om hun verkleurende effect op je gebit. 

Tanden bleken

Als je witte tanden wilt houden, verzorg je je gebit goed. Toch is dat geen garantie dat je tanden niet verkleuren. Wil je van die verkleuringen af, dan kun je je tanden laten bleken. Witgebit is de specialist op het gebied van tanden bleken. Op effectieve en veilige wijze worden je tanden prachtig wit. Zo kun je weer voluit lachen, zonder je druk te maken over je gebit. Laat het bleken van je tanden over aan de beste tandenbleker van Nederland : Witgebit.

Veilig en snel

Je kunt kiezen uit een aantal verschillende behandelingen. Als je je tanden maar een klein tintje witter wilt hebben, is een korte sessie prima. Wil je echter een extreemwitgebit dan zul je een langere behandeling nodig hebben. Tanden bleken doen wij met een sterke bleeklamp. Daardoor kan er een milde gel zonder peroxide worden gebruikt. Die combinatie zorgt voor een prachtig wit gebit.

Witte tanden amsterdam

SPIN EN WIN!

  • WIN VANDAAG EEN GRATIS BEHANDELING OF EEN  WHITENING PAKKKET TWV 250,-

Draai nu!
Never
Remind later
No thanks