VALENTIJNSACTIE : BIJNA UITVERKOCHT!

Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon GRATIS

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Wij hebben Vacatures en verkopen ook Tandenbleeksets, Bleekstrips, Tandpasta en mondwater in onze webshop

 

VALENTIJNSACTIE

Tanden bleken 10,- per sessie

BIJNA VOLGEBOEKT !

N

Witte tanden in 1 bezoek

N

Geen resultaat geld terug

N

10.000+ positieve recensies

N

15 vestigingen door NL

N

Bleeksets en bleekstrips

LAATSTE KANS!

N

Natuurlijke producten

N

100% veilig en pijnloos

N

Wij bestaan al 8 jaar

N

Betaal over 30 dagen

N

Of zelfs in 3 termijnen

Beste tandenbleker van Nederland


Erger jij je aan de gele verkleuring van je tanden? Die kan ontstaan door verschillende redenen. De oorzaak kan van binnenuit komen, maar ook van buitenaf. Erfelijkheid en ouderdom kunnen voor verkleurde tanden zorgen, maar bijvoorbeeld ook medicijnen die je inneemt.

Dat zijn interne oorzaken. Van buitenaf kunnen je tanden verkleuren door bepaalde voedingsmiddelen en dranken. Koffie, rode wijn en rode bieten staan bekend om hun verkleurende effect op je gebit. 

Tanden bleken

Als je witte tanden wilt houden, verzorg je je gebit goed. Toch is dat geen garantie dat je tanden niet verkleuren. Wil je van die verkleuringen af, dan kun je je tanden laten bleken. Witgebit is de specialist op het gebied van tanden bleken. Op effectieve en veilige wijze worden je tanden prachtig wit. Zo kun je weer voluit lachen, zonder je druk te maken over je gebit. Laat het bleken van je tanden over aan de beste tandenbleker van Nederland : Witgebit.

Veilig en snel

Je kunt kiezen uit een aantal verschillende behandelingen. Als je je tanden maar een klein tintje witter wilt hebben, is een korte sessie prima. Wil je echter een extreemwitgebit dan zul je een langere behandeling nodig hebben. Tanden bleken doen wij met een sterke bleeklamp. Daardoor kan er een milde gel zonder peroxide worden gebruikt. Die combinatie zorgt voor een prachtig wit gebit.

Witte tanden amsterdam