VALENTIJNSACTIE : BIJNA UITVERKOCHT!

Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon GRATIS

Wit in 1 bezoek

100% Garantie

10.000+ recensies

15 vestigingen 

Betaal achteraf

8 jaar ervaring

 

Wij hebben Vacatures en verkopen ook Tandenbleeksets, Bleekstrips, Tandpasta en mondwater in onze webshop

 

VALENTIJNSACTIE

Tanden bleken 10,- per sessie

BIJNA VOLGEBOEKT !

N

Witte tanden in 1 bezoek

N

Geen resultaat geld terug

N

10.000+ positieve recensies

N

15 vestigingen door NL

N

Bleeksets en bleekstrips

LAATSTE KANS!

N

Natuurlijke producten

N

100% veilig en pijnloos

N

Wij bestaan al 8 jaar

N

Betaal over 30 dagen

N

Of zelfs in 3 termijnen

Wat is de Beste Tandenbleekset?

Hoe kies je de beste tandenbleekset voor jouw gebit? Je wilt je tanden graag een aantal tinten witter maken, maar ziet het niet zitten om hiervoor naar de tandarts te gaan en een hele behandeling te ondergaan. Hoe kies je echter de beste tandenbleekset die beschikbaar is?

Waar kun je op letten en wat moet je vooral links laten liggen? Wij zetten het voor je op een rijtje. Bovendien leggen we je uit waarom zo’n set geen goed idee is. Op die manier kan jij een overwogen beslissing nemen.

Beste tandenbleekset

Hoe kan ik zelf mijn tanden bleken?


Iedere tandenbleekset werkt volgens hetzelfde principe: door herhaaldelijk gebruik van gel met een mini lampje  worden je tanden geleidelijk een paar tinten witter. De truc zou ‘m hier zitten bij het herhalen totdat je de kleur hebt die je wenst.

De gel wordt in een bitje gedaan, waarna je deze in doet en gedurende twintig tot dertig minuten laat zitten. Door dagelijks gebruik zou je langzaam verschil moeten zien. Echter is het lampje te zwak om de gel goed te activeren. Daarnaast zorgt het bitje ervoor dat de gel overal in je mond komt behalve op juiste plek.

Het is dus een tijdrovende klus met een minimaal of zelfs zonder enig resultaat. Dit is zonde van jouw tijd en jouw geld. Bij Witgebit heb je witte tanden in 1 bezoek , in 1 behandeling ben je af van je gele tanden. Geen resultaat is zelfs geld terug!

Wat is de beste optie om mijn tanden te bleken?


Als je wilt tanden bleken ga daarom dan altijd af op reviews. Bij tandenbleeksets zie je er nooit zoveel. Bij Witgebit hebben wij echter duizenden video , foto en geschreven recenies.

Dus heb je een tandenbleekset geprobeerd en blijkt het vooral zonde van je geld te zijn? Ga op zoek naar een salon. Een tandenbleekset zal namelijk nooit het resultaat behalen, die je in een vestiging van Witgebit wel behaald.

Dit ligt hem in de techniek, Witgebit bleekt de tanden op een professionele manier, waardoor je sneller op het gewenste resultaat beland. Bovendien geldt: let op de gezondheid van je gebit. Suiker en roken hebben een nadelig effect, terwijl bepaalde groenten een positief effect hebben.