6 jarig bestaan

Geldteruggarantie

5000+ recensies

19 vestigingen

100% veilig

Achteraf betalen

5000 echte resultaten online

Direct witte tanden | Geldteruggarantie

Actie! Tanden Bleken 10,- per sessie

in 19 vestigingen

 

Actie! Tanden Bleken 10,- per sessie

  ALGEMENE VOORWAARDEN

1.Een klant kan niet eerder stoppen met de behandeling die er gekozen is en zodoende het restbedrag terug ontvangen. Ook niet met achteraf betalen. Door te kiezen voor achteraf betalen ga je een overeenkomst aan. Dat de boeking zelf nog niet betaald is door jou wil niet zeggen dat de overeenkomst niet vaststaat

2.Onze garantievoorwaarden zijn als volgt. Als je kan aantonen dat jouw tanden werkelijk geen enkele tint lichter zijn geworden dan krijg je van ons eerst dezelfde behandeling gratis. Je zou zeggen als de eerste behandeling niet werkt waarom de tweede dan wel. Dit heeft met de activatietijd te maken. In de meeste gevallen werkt de gel direct maar bij een enkeling heeft de gel langer de tijd nodig. Vergelijk het met bruin worden door de zon. Sommige mensen zijn direct bruin andere mensen hebben daar meer sessies voor nodig. Het komt bijna nooit voor maar zie je na de tweede behandeling ook geen tint verschil dan krijg jij je geld terug.

Voorwaarden :

-Alleen geldig bij extreemwitgebit of de ultrawitgebit (dus niet bij witgebit of superwitgebit in welke vorm dan ook)

-De volledige behandeling kiezen (inclusief voorbehandeling)

-Voor en na foto voorprofiel van de tanden in hetzelfde licht gemaakt bij ons op de stoel in de vestiging zowel de 1ste als de 2de keer, deze moet je zelf maken. Voorzien van tijd en datum.

-Binnen drie dagen na jouw behandeling kenbaar maken dat je geen resultaat hebt, anders komen alle rechten te vervallen.

Wordt hier niet aan voldaan dan is de garantie niet van toepassing. Vooraf of achteraf betalen speelt hierin geen rol. Als ze een aantal tinten witter zijn geworden maar nog niet wit genoeg voor jou dan moet je nog een aanvullende behandeling nemen.

3.Wij kunnen niet uitsluiten dat een klant pijn ervaart tijdens of na de behandeling. Bij de meeste mensen is het pijnloos. Maar het tanden bleken blijft geheel op eigen risico.

4.Als iemand van ons een 2de behandeling aangeboden krijgt moet hij deze binnen 2 weken ondergaan anders komt de behandeling te vervallen

5.Te laat komen gaat altijd af van de tijd die de klant geboekt heeft.

6.Mensen die hun afspraak willen verplaatsen kunnen dit maximaal 1x doen, ook met een tegoedbon is dit van toepassing.

7.Klanten worden geacht exact of tien minuten voor het tijdstip te verschijnen die in de boekingsbevestiging is aangegeven

8.We kunnen nooit een bepaalde witheid garanderen. Dit is voor ieder persoon anders en nooit van tevoren te zeggen. Hoeveel tandplak heb je? Hoeveel tandsteen heb je? Hoe verzorg jij je mond? Is het een extrinsieke (buiten de tand) of intrinsieke(binnen de tand) verkleuring? Hoe gezonder de mond, hoe beter de behandeling aanslaat.

9.Tanden bleken tijdens zwangerschap : er is nooit bewezen dat het slecht zou zijn voor een ongeboren kind. Tot op heden hebben wij er ook geen slechte ervaringen mee. Echter blijft dit altijd op eigen risico.

10.Tanden bleken met fillers kan wel  maar als je lippen erg opgezwollen zijn of vrij dik dan raden wij het af, dit is dan ook op eigen risico.

11. Betalen kan alleen op onze website en kan via ideal, creditcard, paypal en achteraf betalen. Na 14 dagen retourneren wij geen geld bij het afzeggen of annuleren van de afspraak. Bij annulering ontvang je dan een waardebon. Dit geldt alleen als je de afspraak minimaal 48 uur van tevoren annuleert. Boek je een behandeling die binnen 48 uur uitgevoerd wordt dan kan je deze niet afzeggen. Dit geldt ook voor mensen die kiezen voor achteraf betalen. Je bent nu eenmaal een betalingsverplichting aangegaan waarnaar je moet handelen. Hieronder vallen ook de mensen die een dubbele boeking hebben geplaatst.

Kom je zelf niet opdagen bij een behandeling die je geboekt hebt? Dan komt de afspraak te vervallen en heb je ook geen recht op geld terug of een tegoed.Ook niet als je hebt gekozen voor achteraf betalen.Ook voor afmeldingen tijdens de periode van het coronavirus is dit van toepassing.

12. Alle beelden die wij maken bij Witgebit op locatie zijn voor promotionele doeleinden. Door deze beelden te laten maken geeft de persoon op het beeld toestemming om deze te gebruiken. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden door deze persoon.

13.Tanden bleken is niet schadelijk voor jouw tanden. Wij werken op basis van zonnebloemolie en kokosnootolie hierdoor vindt er geen verandering plaats in de hardheid van het glazuur. Deze verandert alleen door stoffen met een lage PH-waarde (zure stoffen). Er vindt wel een hele lichte demineralisatie plaats. Dit zijn bouwstoffen die aan het glazuur onttrokken worden. Dit effect is echter zo minimaal dat het tandglazuur vanzelf binnen 24 uur alweer volledig hersteld is door de mineralen uit het speeksel. De calcium/fosfaatverhouding is na zes uur bleken hetzelfde als na het drinken van een blikje Cola. Wij bleken hooguit drie uur, in deze verhouding verandert dus ook nagenoeg niks.Wat soms voorkomt is dat 0.1% van de mensen irritaties of kleine complicaties ondervind aan de lippen of aan het tandvlees. Hier kunnen wij verder geen enkele verantwoordelijkheid voor nemen noch aansprakelijk voor gesteld worden, door een behandeling te boeken bij witgebit ga je ermee akkoord dat dit eventueel zou kunnen gebeuren.

14.Tanden bleken met gevoelig tandvlees en/of andere tandproblemen raden wij niet aan. Als de klant dit verzwijgt en er ontstaan later problemen dan nemen wij hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid.

15.Tanden bleken kan bij ons vanaf 14 jaar.

 16. Facturen kunnen wij niet annuleren Je bent nu eenmaal een betalingsverplichting aangegaan. Ook niet op het moment dat je zelf meerdere afspraken maakt en kiest voor de optie achteraf betalen. Enige uitzondering hierop is als je het binnen 14 dagen doet maar dan moet de afspraak niet binnen 48 uur plaatsvinden. Als de dienst wordt geleverd binnen 48 uur zie je automatisch af van het herroepingsrecht.

17. Het is ten strengste verboden om video’s en foto’s op te nemen en te maken in de vestiging, zonder dat daar uitdrukkelijke toestemming toe is verleend.

 

18. Kan je rechten ontlenen aan de voor en na foto’s op de website? Nee dat is niet mogelijk, we gaan hierbij uit van gemiddeldes. Bij de ene persoon pakt het nog beter en witter uit. Bij de andere persoon is dit minder het geval. Het gaat hier om indicatie.

 

 

 

 

 

 

 #WitGebitNederland

SUPERBLIJ

” Vriendelijke meiden, goede service en meteen een topresultaat. Wij komen zeker terug voor tanden bleken bij Witgebit ”

ZEER TEVREDEN

”Hygiensch, vriendelijk, snel en een topresultaat. Spijt dat ik het niet eerder heb gekozen voor tanden bleken hier. Een aanrader”

SHINEN

Witte tanden gekregen terwijl we voetbal keken. Beter kan niet! Echt een topzaak, niet twijfelen maar doen”

Gratis consult aanvragen!

    • Persoonlijk online advies
    • Voor diegene die twijfelen 
    • Gratis en vrijblijvend
    • Via Instagram of Email

Kom nu je tanden bleken bij onze vestigingen