LAATSTE DAG : 62,5% KORTING

Tanden bleken van 20,- per sessie voor slechts 7,50 !

Wit in 1 bezoek

Geldteruggarantie

10.000+ recensies

19 vestigingen 

Betaal achteraf

7 jaar ervaring

LAATSTE DAG : 62,5% KORTING

Tanden bleken van 20,- per sessie

VOOR SLECHTS 7,50 !

✔Witte tanden in 1 bezoek ✔100% garantie ✔19 locaties ✔47.000 likes FB ✔10.000+ recensies ✔Afterpay ✔7 jaar 

Tanden Witter maken

1. Whitestrips

Whitestrips zijn doorzichtige strips met een dun laagje bleekgel. Deze strips plak je op jouw tanden en bevatten altijd de schadelijke stof peroxide.  Met deze whitestrips kan je thuis jouw tanden bleken.

Helaas blijkt het vaak weinig effectief door de summiere hoeveelheid gel die erop zit, daarnaast gaan de whitestrips zelden door tot de achterste tanden waardoor je dus een aantal gele tanden overhoudt.

De strips worden verkocht in een kuur van zeven of veertien dagen. Daarmee zijn gelijk de volgende problemen benoemd. De kuur is vaak te lang waardoor je al gauw een dag vergeet. Tel daarbij op dat mensen in de huidige maatschappij alles direct willen en je weet waarom whitestrips niet de beste oplossing zijn.

2. Bleeklamp & Bleekgel

Je tanden bleken met deze methode is nog steeds het meest effectief en kan zowel met peroxide als non-peroxidebleekgel worden uitgevoerd.  Door de mondspreider die je in krijgt komt het gehele gebit vrij te liggen waardoor de bleekgel op alle tanden kan worden aangebracht.

Er wordt dus geen tand overgeslagen. Door de krachtige bleeklamp in combinatie met de bleekgel heb je in een aantal uur witte tanden, Je boekt dus direct resultaat!

3. Whitening Tandpasta

De whitening tandpasta is grotendeels gebakken lucht. Ze worden uitstekend verkocht door de verpakking en de geweldige reclames maar de hoeveelheid werkzame stoffen die in de tandpasta’s aanwezig zijn mogen geen naam hebben.

Na lang poetsen kunnen jouw tanden er misschien enkele tinten witter van worden. Maar dat is geen zekerheid.

4. Tandenbleekpen

In een tandenbleekpen zit bleekgel. Vaak bevat deze gel de schadelijke stof peroxide. Met de pen kan je de bleekgel op de tanden aanbrengen. Het grote nadeel van deze tandenbleekpennen is dat er geen enkele beschermlaag over de bleekgel heen zit.

Op die manier veeg je deze onvermijdelijk weg met je lippen of je slikt het in. Zodoende krijgt de gel niet de tijd om in de tanden te trekken en is het effect dus minimaal. Bij deze methode is ook heel moeilijk om alle tanden te bereiken.

5 manieren om je tanden witter te maken

5. Charcoal

Charcoal geeft altijd een flinke rotzooi bij gebruik. Na een aantal dagen poetsen kunnen je tanden wel iets witter worden maar net als bij de tandpasta is dat geen zekerheid. Daarbij ben je ook weer een aantal dagen een paar keer per dag bezig met poetsen. Direct resultaat kan je dus wel vergeten!

Conclusie

Tanden bleken met een bleeklamp in combinatie met bleekgel en de mondspreider is nog altijd de beste oplossing. Bij deze methode worden er geen tanden overgeslagen en je behaald direct resultaat, dat is wat de meeste mensen willen.

Bij Witgebit is geen resultaat zelfs geld terug zo overtuigd zijn wij van ons product. De kracht van de bleeklamp zorgt ervoor dat je ook non-peroxidebleekgel kan gebruiken. Juist omdat die lamp ontbreekt moeten de meeste andere middelen wel gebruik maken van peroxide. Voor meer informatie over tanden bleken, wie wij zijn, waarom wij dit doen en de behandelingen bekijk ook witte tanden.

SPIN TO WIN!

  • Win vandaag een jaar lang gratis tanden bleken !

Draai nu!
Never
Remind later
No thanks